Mrsmy NeslihanOner kac haftalik oldun canim sen.haftaya benimde kontrolum var belki diyodum ama yok hic heveslenmeyim😊subati bulur ogrenmem.ayrintili ultrason ile ilgili bise konustunuz mu kaan hocayla?nerde yaptiracaksin
NeslihanOner Mrsmy 15+3 üm canım yine öğrenme hevesi ile gittim öğrenemedim sen kaçsın Yok henüz konuşmadım hiç yani kendisi yapıyosa ona yoksa onun yönlendirdiği şekilde hareket ederim
Mrsmy NeslihanOner evet daha önce yazismistik yine senle burda.kaan hocaya gidiyorum canim 11+1 olduk bugun.bana saglik ocaginda ayrintili ultrason icin ya universiteye ya da sehir hastanesine gideceksin dediler sasirdim sadece orda yapiliyo dediler.benim bi arkadasim daha kaan hocaya gidiyo 18..haftasinda o da.sehir hastanesinden randevu almis daha 13 haftalikken ocak ayi icin.
NeslihanOner Mrsmy ay pardon canım unuttum kusura bakma. Ay desene bize de oranın yolları gözüktü şimdiden. Ben şehir hastanesini hiç sevmiyorum yaa 😞
Mrsmy Ya ben mi yanlis anladim acaba diyorum da yok yani.nette baktim biraz hep universite,sehir hastanesi ya da adanaya yonlendiriyolar.ilginc geldi yani. 8 sene once kizimda bile kendi dr um yapmisti😂istanbuldaydim ama o zaman.sehirden sehire degisiyo demek.sen araştır canim bi oyleyse simdiden randevu al.
Mrsmy NeslihanOner canim gittin mi dr a cinsiyetini ogrenebildiniz mi?cuma gunu ikili test icin gidecegim ben de bi umut belki tahminde bulunur😂🙈 heyecanli bekleyisler😍
NeslihanOner Linnaella ya cihazla bile salladı falan ama yok yani belli etmedi kendisini artık haftaya cumartesi gel dedi
Deletedmom0333 Anacsevgidolumelek canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende mersinliyum istanbul gelin gelsin senin gibi daha 3 ay oldu geleli mersin yazınca hemen bu göz atim dedim üzülme istanbul da da hemsirilerin var 😘
Anacsevgidolumelek Deletedmom0333 aaayy canim istanbul gelini hemsehrileriiiim :/ yaa memleketimin her seyini ozluyorum yaa herkes istanbul der bana hic cazip gelmiyor nedense yaa... Mersin ufak diye mi nedir her sey ayaginin altindaydi mis gibi bura oyle degil ki resmen keşmekeş bir memleket :/