minik_kurabiyeee Pamuk 😂😂😂😂😂ay boşver valla takmayalim şöyle insanları çatacak yer ariyorlar böyle yani 😂😂😂
Nergisssadyamn tugcesakzci Ohaaaa 🤣🤣🤣 siz kimsiniz pardon 🤣 tatlım bu kadar önemli değilsiniz 🤣 benim hesabım vardı zaten şifresini unuttum bunu yeni açtım rahatladın mı önüme çıktı yazdım 🤣 profilinize bile bakmadım hHhsjdjjfkvkkfkf
Nergisssadyamn Pamuk Ahhahahhahhahha seni ben tanımam etmem önüme çıktı yazdım 🤣🤣 Allahımmm hiç gülceğim yoktu kız
minik_kurabiyeee Nergisssadyamn ayyyy çok komiksin valla bak😂 yazdığımı okumadan haksızsın demekte ne bilim yaniiii😂😂
tugcesakzci Nergisssadyamn böyle yaptığınız için yazdığım şeye daha çok ikna oldum 😂😂 neden bu kadar abartılı cevap verip dalgaya vurmaya çalışıyorsunuz?
Nergisssadyamn Pamuk Öglgklglfllfllxldl sen kimsin 🤣 allahım ben böyle kezbanlık görmedim 🤣🤣 tatlım önemli biri değilsin niye böyle bir düşünceye kapıldın
Pamuk Nergisssadyamn ben böyle kezbanlık görmedim İnsanın kendini bilip kendi lakabını söylemesi kadar güzel bisey yok.Tebrik ederim canım benim😂😂
Nergisssadyamn minik_kurabiyeee o bir replik yaaa 🤣 nesiniz siz ya Rabia kabilesi mi mfmfmgmfkf valla hiç seviyemi düşüremicem yazın yazın durun
Nergisssadyamn tugcesakzci çok dalga geçmeye müsaittin seni seçtim pikachuuu 🤣 kendinle barışık olmadığın için nasıl zoruna gitmiş gülseydin laf sokmasaydın daha cool dururdun böyle ne bilim şey gibi durdun ngngmfkkfkfd olmadı yani
tugcesakzci Nergisssadyamn sen beni nereden tanıyorsunda kendimle barışık olup olmadığım kanısına vardın 😂 laf sokmadım ki mesela ben sana okuduğunu anlasaydın ya önce 😂 ne komik kadınsın ya sevdim seni 😂😂😂