ezgi-esk Kızlar özellikle bunun üzerinde ovulasyon yazıyor ben erken gebelik testi istiyorum dememe rağmen istediğiniz test bu diye diretti ben mi yanlış biliyorum? Ovulasyonla erken gebelik nasıl öğrenilir ya?
Boncukk123 ezgi-esk aklı karışmıştır canım ikisi cok farklı şeyler farklı hormonlara bakıyor siz yanlışını düzeltseydiniz
Babykalamar ezgi-esk herzaman silik pozitif cikar ovulasyonda eger yumurtlamadaysaniz veya hamileyseniz kopkoyu kirmizi cikar
adaytomomy Benimde ovulasyon böyle son yaptığım koyu çıktı ve bat 14 bilmiyorum gebelik mi bekliyorum hala
ezgi-esk adaytomomy Ben Ovulasyon testinden hiç anlamam canım erken gebelik testi diye direttiğim halde bunu verdiler bana da. Erken gebelik testi ovulasyonla aynı şey dedi. Satış taktiği mi anlamadım ki. Yinede yaptım ama silik çizginin biri belli belirsiz adetime 6 gün var
Boncukk123 adaytomomy adet olacağın kesın mi peki canım günü degısmıs olabilir mesela benim 2-3 gun oynuyordu adet günlerim de her ay aynı gun aralıgında olmuyordum eger gebelik yoksa yumurtlama günün olabilir tekrar 1-2 hafta arayla 2 kez yumurtlama görebiliyor bazı kadınlar
zey-nep11 adaytomomy gebelık 🤲🏻🤲🏻 test yap gebelik ckmazsa adam değilim aynısı arkadaşıma oldu bı kadın ayda ıkı kere nadir yumurtlar sen evet yumurtladn bttı ama sonradan olan ımkanı yok yumurtlama değil cıft cktıyaa hamılelıktır! Koş yarn test yap bana yaz göruceksın bak❤️❤️❤️
Tklc adaytomomy gebelik testi yapabilirsin canım bu kadar koyuluğa testte çıkması lazım silik de olsa
ezgi-esk Boncukk123 ya özellikle söyledim bu ovulasyon testi diye. İkiside aynı şey diyor adam. Resmen akıl tutulması yaşayıp aldım bide. Sinir oldum ya!
adaytomomy Boncukk123 döngüm 28 normalde 2 gün gecikme gösteriyor uygulama ama ben 30 sayıyorum döngüyü bugün olmam lazım. Adetimde düzenlidir normalde.
Boncukk123 Boncukk123 canım 2.yumurtlamayı görüyor olabilirsin bence cunku adetine 6 gun kala bu kadar koyu kırmızı çıkar mı bilemedim ben adetime 4 gun kala yapmıştım erken gebelik net tek çizgi çıkmıştı sen degerlendir bu günü ve devam et adetine kadar teste
ezgi-esk Boncukk123 gerçekten çok sinirlendim arayıp şikayet ettim. Orda oğlum bebek arabasında uyuya kalmıştı onla ilgilencem diye beynim durdu resmen bişey diyemedim.
ezgi-esk naneliseker_ işte daha önce kullanmadım bilmiyorum bugünde pazar gittiğim eczanede nöbetçi eczaneydi artık yarın normal eczaneden erken gebelik alırım napalım eczacı kurbanı oldum :)
Boncukk123 ezgi-esk olabiliyor boyle talihsizlikler canım ne yazık ki herseyi bizim düşünmemiz gerekiyor yoksa herkes dogru düzgün yapmıyor işini
Sevvalll42 umut0808 ovula onun ismi kız Allah seni napmasın hahahahah altta erken gebelik yazıyoya hahahahha ayyy hiç güleceğim yoktu