Esra_4774 Kızlar hapşurunca ve öksürünce kacırma oluyor ne yapabilirim günde kaç tane çamaşır degiştiriyorum artık saymayı unuttum bi çözümü yok mu? günlük pet taksam sorun olur mu 🤕 eşim bu duruma gülüyor ama ben cok üzülüyorum 🤧
tugcesakzci Esra_4774 kuzum çözümü yok maalesef bazen bende de oluyor 😂 en son bebek bezi alacağım kendime
MadameNoire Esra_4774 ben günlük ped kullanıyorum hapşırıp oksurecegim zaman bacaklarımı tutarım biliyorum kaçacak çünkü.. canım normal bi durum utanılacak bisey yok 😀😀
Krtcm Esra_4774 enfeksiyon olmamasına dikkat et bende en son normal ped takıyordum öksürükte özellikle
Seastar88 Esra_4774 üzülecek birsey yok bunların hepsi bir süreç🫠ve sonu o kadar mukemmel ki👶Gunluk ped kullansanız bile sık sık degıstırın 😊O kadar basıncla normal şeyler bunlar.
Esra_4774 tugcesakzci sanki soguk aldım biraz bu günlerde aşırı hapşırıyorum ve kaçırıyorum canımı sıkmaya başladı bu iş eşimde kahkaha atıyor 🤕🥲 acaba gunluk pet taksam bi sıkıntı olur mu kontrolüme daha cok var
Esra_4774 MadameNoire günlük pedi doktor mu onerdi? Ben bide geceleri progestan alıyorum fitil olarak zararsız olduğunu bilsem takarım çünkü fitilin fazlası belli bi saatten sonra dişarı atıyor ic camaır artık bana yetmiyor
MadameNoire Esra_4774 vallah takma dese bile takarım kardeşim çok akıntı oluyor başka çarem yok iç çamaşırı dayanmaz.. sleepy pamuklu oluyor terletmiyor..
Esra_4774 Seastar88 cok sagol canim kullanırsam eger oyle yaparım tereddüt icindeyim takıp takmamak konusunda zararı olmadığını bilsem takarım
Seastar88 Esra_4774 Ben de kullandım mecbur pamuklu olsun yeter naylon yuzeylıler bir süre sonra kaşıntı yapabılır.Ve Allahtan kış😁ben yazın da kullanmıstım sıcaklarda🫠
Seastar88 Esra_4774 molped skin friendly organic cotton yeşilli bir karton kutuda.Ama lütfen sık sık degıstırın bazen akıntı da olabılıyor.Mantar filan olmasın🙂
Esra_4774 MadameNoire ben normalde de regl olunca slepy kullanıyordum günlük pedını alıyım mı onu mu kullandınız?
gtoptasss Esra_4774 günlük ped değil de ben eski atletlerimi kesip ütüleyip günlük ped gibi kullanıyorum kedip ikiye katlıyorum hem incecik oluyo hemde iç çamaşırı koruyor hemde enfeksiyon riskini azaltıyor sürekli değiştirip kıyduğum için tavsiye ederm bende 28 haftalık hamileyim
gtoptasss Esra_4774 pamuklu çamaşır olabilir eski olmasınada gerek yok bir tane atletini kes benm bi atletten 5-6 bez çıkardım beyaz olursa daha iyi olur çünkü hamilelikte gelen akıntının rengide önemli bence uzun kesip ikiye katlıyorum lavaboya gidibce de içe katlıyorum böykelikle enfeksiyon dam koruyorum kes ütüle koy gitsn
Sermec27 Esra_4774 hapşırma öksürme durumunda değil de bende çok idrar kaçırıyorum maalesef zor yetisiyorum lavoboya 16+2 haftalik hamileyim 3 haftadır böyleyim maalesef bir de çok su da içemiyorum
Esra_4774 Sermec27 o neden oluyor acaba ? Ebeyle veya doktorunuzla mı konuşsanız haftanızda çok büyük değil