Teraziii Kızlar yarın Zeynep kamilde randevum var. Normalde özel takipliyim ıkılı test yaptırmak ıcın Zeynep kamil hastaneısnden randevu aldım. İlk kez gidicem. Sizce yarın gittiğimde ikili test direk yapar mı?
Nesfur41 Teraziii Tabiki de yaparlar doktor ultrasonda ense kalınlığına burun kemiğine bakıcak sonra sizden kan isticek bu kadar
Temmuzmucizesi26 Teraziii poliklinikte yapılmıyor bizim burda şehir hastanesinde. İkili için doktor usg ye gönderiyor radyoloji bölümünde yapılıyor ordan size sora veriyorlar genelde 4 5 gün sonrasına veriyorlar bana öyle olmuştu
Teraziii Nesfur41 ilk gidişim ya belkı ıkılı test ıcın başka güne randevu vermesınden korkuyorum bıdaha gıt gel zor olur dıye.
Nesfur41 Teraziii Yok yok çok basit bir işlem göndermez ultrasondan bakıcak sonra kan vericeksiniz o kadar 🌸
yenidenanne34 Teraziii normal poliklinikte yapilmiyor size sistemden perinatolojiye sevk açacaklar ve bu bolume randevu almanizi isteyecekler en erken 15 gün sonraya randevu bulunabiliyor bende orda yaptirdigim icin sistemi biliyorum
yenidenanne34 Teraziii ben bizzat orda yaptirdim canim 28 aralikta yani bu tarama testini perinatoloji yapıyor ultrasondaki ölçümleri vs perinatoloji uzmani yapıyor keske yormasalar bizi yapsalar ama sistem boyle malesef ☹