Hlmsml Ters rahimle doğum yapan oldu mu? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı yoksa hamilelik sürecinde döndü mü? Benimde doktorum rahmimin ters olduğunu söyledi ama dönedebilir dedi tedirginim
glsahbaydemir Hlmsml benim doğum sırasında ters olduğunu ilk defa böyle vaka gördüğünü söylediler döndüremedikleri için tersten kesmişler tekrar hamileyim sorun olur mu bende onu düşünüyorum.
Beyzahmsr Hlmsml Bende ters rahimliyim bu konuda doktoruma sordum bebek büyüdükçe düzelir ve normal doğuma engel değil demişti bu hafta detaylı ultrasona girdim , düzelmiş mi diye özellikle sordum düzelmiş dedi doktor. Umarım sıkıntısız bir doğumum olur 🌸
Galya15 Hlmsml ben ilk kızımda öğrendim ters tahmin herhangi bir sıkıntısı yok sezaryen doğum yaptım zaten sıkıntısızdı
Busy Hlmsml benim rahmim ters . 2 hamileliğimde de hiç sıkıntı olmadı. Bebek büyüdükçe rahim normal pozisyonunu alıyor zaten . Normal doğum oldu
Hlmsml glsahbaydemir yaa aslında daha önceki ultrasonlarınızda hiç anlamadılar mı acaba ben evlenmeden önce kist tedavisi için gittiğimde söylemişlerdi. Şu an hamileyim kontrole gittiğimde söyledi doktorum ama bir açıklama yapmadı nasıl bir doğum ya da gebelik geçireceğimle ilgili
glsahbaydemir Hlmsml bi sıkıntı olmadı bende, tersten kestiler sadece kanaman çok olsaydı iç kanama geçirebilirdin dedi ben üçüncüye hamileyim korkuyorum o yüzden
glsahbaydemir Hlmsml yok hayır canım öyle ağrı falan olmadı ters döndüğünü de doğumda öğrendim zaten .
Beyzahmsr Hlmsml Düzelir bebek büyüdükçe düzeliyormuş zaten yani en azından benim doktorum öyle dedi ve öyle de oldu umarım seninde öyle olur 🌸
Handan2011 Benim de rahmim ters, sezeryanla ikiz dünyaya getirdim, tekrar hamileyim bu da sezeryan olacak inşallah
Hlmsml Busy peki sonradan tekrar ters mi oluyor doğumdan sonra yani yoksa ilk hamilelikti dönerse o şekilde kalıyor mu
Busy Hlmsml sanırım tekrar eski halini alıyor ama bu bi sorun değil. Doktorum nasıl ki bir insanın gözü mavi başka birisinin siyahsa bu da o şekilde bi farklılık . Bir sorun yaratmaz hiçbir şeye demişti. Yani çoğu insanın aslında ters yani geriye dönük ama farkında değiller demişti.