ebruli5855 gebzede tavsiye edebileceginiz doktorlar var mi? medical park muayene ücreti ne kadar bilen var mi?♥️🤰🏽🤰🏽
tugce4161 ebruli5855 ben amanullah beyin hastasıyım üç düşükten sonra çok şükür 28 haftalık olduk muayene ve doğum pahalı ama sağlık olsun yeterki ilgili bir doktor 210 TL muayene inşallah sağlıkla sıhhatli gelirler pazartesi günü randevumuz inşallah 🤲🏻
ebruli5855 yesillimonn sagol canim... bn daha yeniyim gebzede o yüzden hic bi fikrim yok🙈 sagol yardimin icin
Ozleemgdk EcemErgen Bende Medical Park Azi̇ze hanıma gidiyorum bende çok memnunum çok cici bi doktor 🥰🥰🥰
Gulsah2210 Medical parkta 150 den başlıyor doktora gore muane ücreti değişiyor ben merkez hastanesinde pelin hanıma gidiyorum gayet memnunum tavsiye ederim muane ücreti 75 tl
melocan Bende konak hastanesine müge hanıma gidiyorum. 135 lira muayene ücreti. En pahalı gebzede medikal park canım.
EcemErgen Kizlar merhaba burdaysaniz bi cvp verirseniz sevinrm bu yuzyil hastanesindeki cigdem hnm nasil bi doktor suan benm yesilimsi sarimsi akinyim var cok korktum 5+3 uz suanda. Gitsem kese falan gorunurmu nobetciyms bu doktor
tugce4161 Hllhlt ben yaptırdım doktorum ısrarla istedi ve özellikle perinotoloji Doktorunun olmasını söylemisyi çok şükür güzel çıktı