Mryy01 Planlı sezeryan düşünüyorum doktor tarih istediğinde ben tam 38 hafta dedim ama sonradan 1 hafta daha beklesem mi diye kararsızım
tgbmerve Mryy01 bebek gelisimi açısından tarihe takılmayın derim nekadar kalırsa anne karnında okadar iyi , önceden 38 de alıyordu Dr lar şuan çoğu Dr 39 u tamamlayıp alıyor . Hem sutunuzunuz gelmesi açısından da bu önemli
Ladybird06 Mryy01 Eğer değiştirme imkanınız varsa birkaç gün daha geri atabilirsiniz. Çok erken bir tarih değil ama fırsat varken neden bebek anne karnında kalmasın ki.
Mryy01 genc2kizannesi güzel tarih diye 24.01.2024 olsun diye ben dedim doktorda sorun yok alabiliriz dedi ama vicdan yaptım 39 hafta daha mı iyi olurdu diye
Lalemm86 Mryy01 ben kızımı 34 haftalıkken doğurdum sütüm hemen geldi oğlumu 41 haftalıkken doğurdum sütüm üç hafta gelmedi alakası yok
ElifKarata dilaraRecep aldn mi canm gününü 🤣🥰 seninle yakın haftalardaydik sanki 38+6 ya verdi bana da
269522 Mryy01 38+2 de normal doğum yaptım :) bebeğinizin kilosu iyiyse doktor bir sorun görmediyse birşey olmaz bence :)