0267 Kızlar son adet tarihim 16 Aralık.. bugün kan testi verdim negatif çıktı.yani norlade iki gün geç olurum her adet tarihimden. Sizcce beta degeri yükselir mi adet günüme kadar Ya i iki gün var aslında sadece ama
nil_sugra 0267 bende geçen hafta test yaptım silik çizgi çıktı hemen gidip kan verdim 4.56 çıktı. Yarın yeniden kan vereceğim ama sabah yine test yapayım dedim negatif çıktı. Hiç bir şey anlamadım. İnşallah sonuç bizi üzmez
0267 nil_sugra ne olacak halimiz..üstelik şuan midem bulanıyor sanki regl olacak gibiyim ama istemiyorum da of
nil_sugra 0267 ay inşallah olmazsın. Daha önce gebeliğin oldu mu? Belirtiler aynı mı? sanırım benim aldığım testler bozuk çıktı. İnternetten sipariş vermiştim. Az önce yorumları okudum da çoğu kişi benim gibi olmuş. İnşallah test bozuktur diyorum yani.
0267 nil_sugra evet bor oğlum var şükürler olsun. Bilmem hiç belirti yoktu onda bunda da bişey yok. Hatta ilk gebelikte 14. Gün gitmiştim karın ağrısı ile hamilelik testi yapılıp röntgene girfim sonra 14 gün geçti 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim