Bir gecede başlayan kulak uğultusu yaşayan var mı? 37 haftalığım duşumu aldım saçımı kuruttum gece 3 te bi uyandım kulağım uğulduyor doktor temiz dedi ne yapacağımı bilmiyorum

sedseda merhaba prednol diye bir ilaca başladık ama bence banyoda oluyor su kaçıyor bilmiyorum ne yapacağım

kvsr22 evet malesef sinir ediyor insanı. İşitme testi oldunuz mu yada herhangi bir tedavi gördünüz mü

Seyma8080 bebekle işitme testine gidemedim ,tekrar randevu aldım gideceğim inş.Sizde işitme kaybı çıktı mi

kvsr22 evet işitme kaybı başlamış dediler bana. Kulakta ilk üç gün çok önemliymiş. Ben 3.gün gitmiş olmama rağmen prednol adlı ilaç verdi ama geçti mi hayır. Hala sağ kulağımda ve beynimde büyükşehir belediyesi çalışıyor gibi

Seyma8080 düşünmeyince azalıyor biraz ,sanırım çaresi yok bu çınlama olayının.

kvsr22 bende ki klimanın dış ünitesinin çalışma sesi gibi. Doktor sesli ortamda geçti zannedersin demişti. Öğretmenim ders anlatırken geçmiş gibi geliyor gece başlıyor sarımsak zeytinyağı deneyeceğim

10 gün sonra

kvsr22 merhaba eğer yemek yerken tek tarafı kullanırsanız kullandığınuz tarafın kulağı böyle bir sorun yapabilirmiş