Bernazumra Bunu burda söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama sürekli erik görüyorum rüyam da antalyada yaşıyoruz manavlarda var ama dondurucudan veriyolar 1 ay daha beklememiz gerek
M_cakir Bernazumra Bernazumra Ayy sorma bende Antalyadayım, erik problemini cam piramitte ki yöresel ürünler fuarindaki erik tursusuyla çözdüm. 😄
Oziss Babyseymen dondurmayı bnde çook yiyorum ya 🙂 vücut sıcaklıgımdan galiba çok sıcagım 🙂 cinsiyet belli mi ?
Happyyy Bernazumra Oziss ben de sizin gibi domates çok tüketiyorum tatlı tuzlu yiyorum bana kız denildi ondan sordum
Snglbrs Oziss bende ilk hamileliğimde öyleydim hatt çeri domateslerden gıda zehirlenmesi yaşadım dünya tatlısı bi kızım oldu
Bernazumra Ddmyvz benim de bugün çekti mevsimi olmayan şeyler ıstiyo canım neden böyle hiç anlamıyorum
Oziss Happyyy hayırlıshayırlısı bakalım 🙂 sağlıklı olsun yeter. Ama cinsiyete olan merakım beni öldürcek 🙁
Yaseminkadir Erik 😁erik turşusu ile hallettim ama 😍çilek,halka tatlısı bayılarak yedimm he birde kırkağaç kavunu🍼😘12haftalık hamileyim👶