Nunu20 Dün gece eyildim kalkarken sırtımda çok kötü agrı tutdu sabaha kadarda uyutmadi halada gecmedi doktoruma daniştım sinir ola bilir dedi . ilac öneremem siz ne yapmami önere bilirsiniz ?ilac dışında ne yapa bilirim gecmesi için?😥😥😥😥
Boncukk123 Nunu20 kacıncı haftadasın canım ? Doktor sadece ilac öneremem mi dedi ? Safra enzimlerine baktır eger 22 haftadan öteye gidiyorsan bu haftalarda safra taş üretebiliyor bende talep edeceğim bakılması icin bir kac gündür dayanılmıcak bir sırt ağrısı yaşıyorum
Tubaasirinn Nunu20 bende senin gibiydim artık geceleri ağlardım uyku uyuyamazdım doktorum magnezyum verdi 2 günde geçti 💖
Nunu20 Boncukk123 21+6 haftayim evet ilac söyleyemem haftanin 3 cu günü doktora gidicektim zaten o zaman bakariz dedi sen agrı için bisey yapıyomusun peki ?🙁
Boncukk123 Nunu20 baktır canım doktorlar bazen bsey söylemiyor . hayır bende tahlil vermek istediğimi soylıcem doktor kontrolüm 18 inde
Tubaasirinn Nunu20 benim ilk doktorum fizik tedaviye git demişti 🤣 ikincisi magnezyum verdi hem kabızlığa iyi gelir diye gerçekten çok işe yaradı bende ekstra magnezyum eksik mi diye bakmadı