Ysmnpmk Bernaekmn1022 vitamin eksiklikleri gebe kalmayı zorlar ama B12 çok büyük bir etken değil bence
DeneyimliMom Pamuk ben de vejeteryanım ve hamilelikte aldığımız o takviye vitaminlere rağmen düşmüştü. Hamile kalmaya engel olmasa bile hamilelik sırasında b12 önemli ben doktorumun tavsiyesi ile hızlıca yükselsin diye iğne olmuştum.
Pamuk DeneyimliMom Bende hafta da 1 kez iğne kullanıyorum zaten şuan 430 b12. Hani arkadaş engel mi diye sormuş ona engel değil dedim.Cunku 60 ile hamile kaldım.
DeneyimliMom Bussra_1809 evet hapın çok uzun sürüyor kanda b12 değerini yükseltmesi iğne çok hızlı etki ediyor. Dodex diye bir iğne olmuştum.
Bussra_1809 DeneyimliMom hamilelikte bi sakıncası yok yani dimi bende vuruluyorum gebelik düşünüyorum acaba olumsuz etkiler mi diye aklıma takıldı
Hamisbayan Bernaekmn1022 20 haftalık hamileyim oldu bitti b12 çok düşüktür normalinden baya düşük ama bir sıkıntı olmuyor canım geçen gün tahlil verdiğimde doktor söylemişti hap yazdı kullanıyorum günlük 1 tane sorun olmuyor için rahat olsun
Bernaekmn1022 Anladım bebeğe zarar vermedi değilmi çünkü doktorlar hamileyken hiç bir ilaç yazmadiklarindan
DeneyimliMom Bernaekmn1022 hayır aksine vitamin yazıyorlar. Düşük olmasa bile demir b12 magnezyum vs hamilelikte kullandırıyor doktorlar. Bebeğin gelişimi ve annenin sağlığı için vitaminler önemli.