Sevgiatprk En başından beri çok şükür güzel bi hamilelik geçirdim, kusma vb şikayetleri pek yaşamadım, bugün rutin kontrollerim için yine doktora geldik eşimle, geçem kontrolde bebeğimizin biraz suyu azalmış ama korkulacak bi şey yok demişti, bugün ise tekrar kontrol etti, suyun azaldığını ve sancımın çıkmadığını söyledi ve pazartesiye kadar beklerim ama pazartesi alırım dedi. Doktor da öyle söyleyince ben bugün için de hazırım dedim beklemeyelim, hem stres olmak istemiyordum hafta sonu. Evime gidip duşumu aldım, fön çektirdim hastaneye geldim. 2 de spinal anestezi ile bebeğimi aldılar o kadar mutluluk vericiydi ki Allah hayırlısıyla sizlere de göstersin:) şimdi odadayız yanımda uyuyor:) bu bir mucize kızlar:) şimdi gelelim iğneye zerre acımıyor sakın korkmayın, ben nolduğunu anlamadan bitti dediler, şimdi belden uyuşmam geçti iki kere ağrı kesici vurdular evet ağrım var dikişlerde ama regl ağrısı gibi abartıldığı gibi değil çok şükür. Bi saat sonra da yürütmek için kaldıracaklar. Onun için henüz bi şey söyleyemiyorum. Ama ne olursa olsun ağrı da olsa başka bi şey de bu bize allahın lütfu:) SEVGİLER
Pirayeee Sevgiatprk yaa ne güzel sağlıkla büyütün 😘 bende pazartesi sezaryen olacam 38+5 olacağız o gün. İğneden çok sondadan korkmaya başladım ne zaman takıldı size? Anestezi aldıktan sonra mı 😐
Suleberkan Sevgiatprk maşallah canım cesaret geldi banada bende sezeryan istiyorum spinal de hemenmi uyuşma oluyor epidural hakkında bilginiz varmı ikisi arasında kaldım
Zeycen Sevgiatprk yaa böyle okumlu hikaueler duymak çok iyi geliyor 7ocak da sezeryan günüm aşırı korku başladı ameliyathaneden korkuyorum Doktora bugün söyledim çok korkuyorum ameliyat öncesi sakinleştirici verin bana
Beram Pirayeee bende pazartsi 38+5 sezryn olcm aynıydı günümz siznle ama sezryn olcğnızı bilmyodum hayrlsı olsn inş ben cok değşk duygular içindym sizin zorunlu sezrynmı
Sevgiatprk Zeycen korkacak hiçbir şey yok süslenin ve bebeğinizi bekleyin her şey harika o ince ağrıları bebeğine bakınca unutuyorsun
Fhryhsn Sevgiatprk bacaklarınızdaki uyuşukluk geçtimi ? Bide bende sondayı merak ediyorum ne zaman çıkarıyolar
Sevgiatprk Fhryhsn ameliyattan 8 saat sonra çıkardılar yürüyüş için kalktım o zaman. Anlık bi şey bi anda çekiyo acı hissetmiyosun, içinden bi şey akıyo
Suleberkan Sevgiatprk ay süper ya dünde yakın arkadaşım oldu spinal oda memnundu allahım Insallah bizlerde güzel geçer evham cok yapıyorum ben heycan stres korku aynj anda yasıyom
Gizemtsn Sevgiatprk hayırlı ömürlü olsun bebisin canım bende pazartesi sezeryan olcam ne hissetsem bilemedim korku heyecan mutluluk hepsi bir arada
Aasibel Sevgiatprk allah bağışlasın. Bende spinal düşünüyorum. Ama o kadar çok bilen var ki çevremde yok doğumdan sonra çok baş ağrısı oluyor, bebeği alırken dikerken hissediyorsun heyecanlanıyosun vs. Sizin nasıl oldu? Var mı ufakta olsa bir şikayetiniz.
Sevgiatprk Aasibel hayır benim baş ağrım olmadı çok şükür sadece ameliyat anında biraz başkm döndü o kadar:) herkesin bünyesi farklı ben anesteziyi kolay atlatanlardan oldum çok şükür:)