Elif_49 6 haftalık hamileyim Doktor 5 haftalık dedi 8 .8 ml miş , 3 hafta sonra kalp atışını duyarız belki dedi bebek de görünmedi henüz kesede çok küçükmüş , 3hafta beklemeli miyim yoksa daha erken mı gitsem endeselendim
Ayse_gul46 Elif_49 bende de öyle oldu 5 haftalık gitmiştim kalp atışı ve bebek görünmedi keseyi gördüyse bekleyin derim 🙏 her ihtimale karşı koruyun kendinizi
zeyasya Elif_49 herkeste farklı oluyon hemen moralinizi bozmayın zamanı gelince gidin tekrar görünün içinizi rahat tutun bence herkes aynı haftalıkken görücek diye bişey yok zaten
Swan97 Elif_49 ben de 6+2yken gittim keseyi anca gördü (5haftalıkken görememeiştik) benim kesem de 8mm geldi 5haftalık ultrason görüntün dedi. İlk bebeğimi karnımdayken kaybettim kalbi atmadı bu da olumsuz olmasın diye her an her saniye dua ediyorum rabbime. Doktor pek olumlu konuşmadı keseyi beğenmedi. Cuma günü gidicem ben de doktora. Bana da dua eder misiniz
Sngl64 Bizimde 1 hafta gerideydi sonra ilereyen zamanında haftasını yakaladı içinizi ferah tutun kese varsa sıkıntı olmaz istirahat edin 🥰Allah’ın izniyle bı sıkıntı olmaz