Merhabalar arkadaşlar .. 5 gün önce doğum yaptım.. bana da 13 haftalıkken ense kalınlığını çok yüksek ölçtüler.. evet gerçekten gözle görülür bir kalınlık vardı ben bile görüyordum 3 doktora gittim biri perinotolog hepsi de aynı şeyi dedi.. ense kalınlığını en fazla 8mm ölçtüler.. normalin 3 katıydı.. fetal DNA dedi amniyosentez cvs önerdi ama ben hiçbirini yaptırmadım çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmayacaktım.. eşim aldıralım desem tamam diyecekti ama ben taviz vermedim.. sen istersen gidebilirsin ben bakarım dedim.. ama doğana kadar da içim içimi yedi.. bazen yok değildir diye düşünüyorum bazen kesin hasta olduğunu düşünüp panik yapıyorum.. herşey Allahtan o da benim cennet kapım olur diyorum.. bazen de bakımı nasıl olacak sabredebilecek miyim acaba diye düşünüp karalar bağlıyorum..
- 9 ocakta acil sezeryanla doğum yaptım çünkü bebek kakasını yapmıştı zamanımız yoktu.. doğunca 2 defa midesini yıkamışlar neyse ki ciğere gitmemiş yoksa yoğun bakıma alınırmış.. bir süre gözlem altında tuttular solunum desteği verdiler 5 saat sonra yanıma getirdiler..
Bakıyorum yüzüne pek benzemiyor gibi ama gözleri çekikti.. doktora da sordum görünürde bişey yok dedi.. ellerine ayaklarına kulaklarına baktım.. kulağı benziyor dedim eşime.. hala inanamıyordum.. bişey yok diyorlardı ama ben kendimi öyle inandırmışım ki bişey bulmaya çalıştım sürekli.. dün çocuk doktoruna gittik çok şükür herşey yolunda