Bilenler bilir beni Salakmısıncemile olarak bu dönem aranıza katıldım ne kadar pozitif insan olsamda korktuğum ne varsa yaşıyorum bu dünyada…
37+6 olrak hastaneye gittim daha sezeryan günümü alamamıştım sürekli kasılmalarım vardı bebeğim 24 de kanala yerleşmişti neyse kontrolleri oldum şehirhastanesi berbatlıgı diyim kendi doktorum diye bir olay yoktu hangisi geliyorsa keyfine göre giriyo ameliyata bazı doktorlar hastalarına saygı duyup gidiyormuş meğersem neyse gittim arada gözüktüğüm dotkora gittim kendi doktorum yokmuş oda işlemleri hallet gün vereyim dedi ama nst de sancı serum yazdı acilden taktor dedi ben o serumu haftada 2-3 kez taktırıyordum kasılmalarım geçmiyordu maalesef ki bebeğin ne kilosunu ne bişeyini söylemedi neyse takıldı tekrar nst çekildim sancılar azalmıyorki Allah razı oldun acil doktor gel bi bakayım bebeğine dedi 3600 dedi makat geliş dönmüş hemen yatış yapılacak dedi 39 hafta gözüküuor gelişimi fedi bana sormadan işlemleri yaptı eşim aşşada kızım yanında onları göremedim bile beni yukarı çıkardılar doğumhaneye bir telaş önlüğü giydim 1 saatlıl nst yattım sancılar çıkıyor serum verdiler bu sefer oksijensiz kalmaya başladım oksijen taktılar kaldırıp usg götürdüler baktı dedi şuan dr ameliyata akşamki dr rica et alsın seni sezeryana dedi tamam dedim tam odaya gidiyordum başka dr nst baktı dedi neden bu kadar yatırıyorsunuz sancısı var ters bebek oksijensiz anne acil sezeryan demesinmi neyseki sabah hiçbişi yememiştim saat 15.00 oldu herkes bir yandan biti sonda takıyor biri çorap eşime ulaşamıyoruz kızımı bırakmaya gitmiş diyorum yanımda kıyafet yok beklesek eşimi göremedim zoruma gitti aniden kendimi ameliyathanede buldum orda diyorum eşime ulaşamadık çantam evde falan filan ordakiler dedi battaniyeyye sararız tek doğumun iyi geçsin diyorlar sordular bana ne istersin dedim spinal asla genel istemem orda muhabbet geçti işte seçimimin sebebi falan ilk kez bir hasta direk spnal istedi falan gülüyorlar beni eğdiler 1 denedi olamdı iğne yamuldu ama ben öyle sabıt duruyorum canım yanıyor 2 denedi gene olmadı artık ağlıyorum korkuyorum diye sonradan dediler ince iğne yapıyoruz sen korkma diye ama olmuyor bir tık kalın yapacaz tamam 3. Denediler bi an elektirik çaprmış gibi oldum ve bagırıdm tamam bulduk dediler ama ben emin değildin 2 kez spinal yaşadıö biliyorum diyorum bunda terslik var yok yol falan diyorlar ama artık yalvarıyorum bakın ben çok okudum uyuşmadan kesilenler varmış korkuyorum yapamyon bacaklarımı sallıyorum diyorum uyuşacaksın diyorlar hayır uyuşmadım bakın diye yalvarıyorum derken bi anda kesik attılar bagırdım tekrar kesik attı daha çok bagırdım hissediyorum diyorum anlamıyorsunuz diye bir anda uyuttular beni bi uyandım herşey bitmiş ama oğlum yanımda yok deliye döndüm kimse cevap vermiyor oğlumı soruyorum herkes aşşada diyorlar belim ayrı ameliyatım ayrı agrıyor ama bağırmıyorum Allahım bir sabır verdı ben ki canı tatlı insanım içerden çıkardılar eşim ve kvalidemi gördüm elinde oğlumın kıyafeti ama oğlum yok onlara soruyorum diyotlar bize kimse bişi demedi yeni geldik herşey öyle saçma ve berbat oldu ki neyse odama çıktım eşim bebeği görmeye gitti poposundan zor bir doğum olmuş 1 tur kordon dolanması varmış küvezde kaldı ilk gün dedim verirler yarın ama Makinaya bağladı taburcu oldum hergün süt sağdıö gögüslerim yarıia oldu ama pes etmedim 3. Gün entübe edildi makınasız nefes alamıyor dediler yıkıldım ama pes etmedim Allaha sığındım 5. Gün entübeden çıktı çok şükür dedik sarılık başladı 2 günde öyle yattı ama dedğim gibi pes etmedim süt götürdüm umudmu kesmedim sürekli dualarla gittim geldim 1 haftalık olduğuna taburcu edelim sütün geliyor nasılsa emzir ama dikkatlı ol dediler bu güj 9. Günümüz evimizdeyiz çok şükür ablasıda küvezde kalmıştı paşamın şükür sağ salim evimize geldik… Çok uzattım hakkınızı helal edin asla buraya böyle bir hikaye yazmak istemezdim ama yazma sebebim her ne olursa oluj Allahtan umudunuzu kesmeyin asla dualar hep bizim için şuan karşımda yatıyor en güzel duamın karşılıgı old pes etmeyin anneler her zaman güçlüdür……❤️ Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim