Eminewwwwww Kızlar acil buraya bakar mısınız sabah kalktım kahverengi leke geldi ve ben beş haftalık hamileyim aranızda böyle olan var mı
123-4o Eminewwwwww 4ncü haftadan itibaren bende de oldu çok aşırı değil ama lavaboya gittikçe geldi. Doktorum sorun olmadığını söyledi ama muayene ettikten sonra dedi. Progestan başladık. En iyisi sen bi muayene ol doktorun ne derse onu yap
Mommyyxx Eminewwwwww benim hic lekelenmem olmadi simdi 10. Haftadayim doktorum suan bile kahverengi lekelenme olabilecegimi korkmamam gerektigini soyledi siz de bir doktorunuza sorun ama cok fazla bir kanama degilse bir problem yoktur☺️
071018 Eminewwwwww olsun yine de gidin ihmal ederseniz ve bir sorun varsa kanamaya dönüşür ve düşük olur bazen kendiliğinden geçmez leke neyden kaynaklandığını doktorunuz bilebilir
Arelmom_ Eminewwwwww çok korkmayın benim etrafımda da çok oldu bende de hareketi azaltmak gerekiyor bide doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanmak
Arelmom_ Kuzum rabbime güven verende Allah alanda hakkınızda hayırlısı nasılsa öyle olsun dualarım seninle senin için dua edicem hayırlısıyla inşallah mucize olur 🙏🏻