_Tazeanne Ben hep erken doğuracağımı hissediyorum rüyamda da gördüm 😅 acaba bilinçaltı mı yoksa gerçekten çıkıyor mu bu hisler 🥺inşallah zamanında gelir bebişler
Tuba_a _Tazeanne Ben tarihine kadar hissetmiştim 29 Ekim’de cumhuriyetin 100. Yılında kucağıma alıcam dedim öyle de oldu 🫶
askileannesi3 _Tazeanne ben hep erken gelir dedim riskin var diye bugün 39+5 olduk daha gelen yok ama sancıları var gelip giden
Busra_27_34_ _Tazeanne bende kızımda öyle hissederdim hep 36/37 haftada kesin kucağıma alırım diye 40+4 haftalık geldi söyleyeceklerim bu kadar teşekkürler 😁
Nurguler _Tazeanne hep erken doğum olacak diye korkarken 40 haftayı bitirip gelmişti oğlum. Hisler yanıltıcı olabiliyor 🤣
Mujmuj-1 Bende hep öyle hissediyorum yaaa erken gelicek gibi insallah erken gelmez durabildiği kadar dursun istiyorum
_Tazeanne Mujmuj-1 ya benimde hiç 36-37 haftaları göremiycem diye düşünüyorum inşallah sadece düşncemde kalır
_Tazeanne Tuba_a bende ya 34.haftamda doğum yaptığımı gördüm hani riskimde yok ama öyle hissediyorum 😁
_Tazeanne askileannesi3 benim riskim yok ama nedendir hep içimde öyle şüphe var inşallah zamanında gelir
_Tazeanne Busra_27_34_ hahahahah😅😅 benimkide inşallah zamanında gelir en azından gelişimini tamamlamış olsunda 40 haftayı da beklerim 😂
EbruBoluKaya Kendi doğum günüm 10 kasımda doğurucam dedim doktorum erken o gün alamam sezeryana dedi 37+3 oluyordu ilk gebelik 38 39 arası alıcam dedi peki dedim 36+3 doğum ağrılarım başladı 5 gün hastanede yatırdı ağrıları durduramayınca 37+3 de aldı
_Tazeanne EbruBoluKaya haahahahah 😁😁sizin gönlünüzden geçen olmuş benim ramazan bayramından sonraya denk geliyor ama hep ramazanda doğurcam gibi hissediyorum
zelis63 _Tazeanne 40. Haftayı. 4 gün geçti sanki hiç gelmeyecek gibiydi en son rüyamda baktım bebeğimin kafası çıkmış doğum evde başlamış bir uyandım suyum gelmeye başladı çok değişikti gerçekte n 😀