Reina Merhaba kızlar, 6+2 gebeyim. İlk randevumu bekliyorum. Gen testi yaptıracağım ama sanırım cinsiyeti söylemiyorlar burda doğru mu?
Kbagci Reina 14. haftaya kadar almanyada yasak yani 14+0 a kadar bebegi yasal olarak aldirabilirsin diye söylemezler
Harika12345 Reina Bende hollandadayim bizim kliniktede 20 haftaya kadar beklememiz gerektigini soylediler . Ama arkadasin dedigi gibi ozele gidip baktirabilirsin , senin oldugun sehirdede vardir internetten bir arastir.
Dlar Reina merhaba canm bende Hollanda dayım 16 olmadan söylemeyiz dedi doktor ben daha erken öğrenmek istediğim için dün yani tam 14 haftalık öğrendim para verip başka bir klinikte baktırdılar biliniyor
Kbagci Reina zaten biz merak ederiz onlar kötülük düsünür o sirada catlariz doktorunla anlasirsan belki söyler
Sevda_ege @Reina hah olabilir canim benimkiler yaza denk geldiği için aknti yoktu sen 1 günlüğüne öğren don 🤣
Sevda_ege Ay daha çok yeni sağlıkla gelsin inşallah 🤲 ben oğlumun 14 kızımı 12ayliken öğrendim smdi 37+2 haftalik olduk 🤲🪻
Dlar Reina normal klinik canm before we meet bana yakın olan bi bu vardı denhaag da oturuyorum ben 49 Euro baktım hemen hemen hepsinde bu fiyatlarda 13 de de bakıyor lar ama yüzdesi düşük oluyor 14 de %99 oluyor