251211 Kedisi olan hamişler var mı ???? Ayy çok merak ediyorum benim kedişimle bebeğim nasıl anlaşcak 🤭
Sinem10 251211 Bende çok merak ediyorum bizim bide 2 kedimiz var bakalım 28 . Haftadayım doğumdan sonrası nasıl olacak 🥰
Ozlemkaan 251211 bizim de bir oğluşumuz Romeomuz var ona kardeş kızımız gelecek şimdi bakalım nasıl anlaşacaklar çok merak ediyoruz biz dee 🤗😍
MorKelebek54 251211 hayvanlar beneklerle cok farkli bi iletisim kuruyo bence bebek hatta insana gelmeyen bi kedi bile bebegi koklamaya gelir kesinlikle tanimak icin cok farkli bi iletisim bence bu hele kedilerde cok daha farkli naisl oluyo bu bilmiyorum hic
Adenala 251211 Genelde önce alınan eşyaları kokluyorlar sonra pusetle bebek geldiğinde puseti koklayıp bebeğe bakıyorlar ağladığında vs dikkatini çekiyor ben çorap almıştım kızıma gelmiş yanaklarını sürtüyordu galiba kokusunu bırakıyor
emirtimr1 bizimde köpeğimiz var küçük ırk bizde merak ediyoruz nasıl anlaşacaklarını ama hayvanla büyüyen çocuklar hayvanlara daha duyarlı oluyorlar🥹💜
251211 emirtimr1 yaaa yerim onu köpüşler çok heycanlı oluyor genelde öyle gördüm hep 😁 evet otomatik merhamet sorumluluk duygusu yükleniyor gibi oluyor bence
emirtimr1 251211 ben karnımdayken hissettiği günü merak ediyorum bizim kız daha karnımda bir harelet hissetmedi çünkü😂😂
Adenala 251211 Misafirlerimin bebekleriyle falan oynuyor çocuk gibi kızımın en yakın arkadaşı olacağına eminim şimdiden gelip karnımın yanına yatıyor hissediyor galiba kediler çok hissiyatlı hayvanlar
busra3316 Benim de var patili bebeğim ve çok merak ediyorum diğer bebeğimle nasıl anlaşacaklarını🤔 Şimdiden beşiğine pistine girip kardeşinden önce deneme yapıyor eşyalarının hepsini tek tek kokluyor