Seyoriin97 Kızlar merhaba, tam olarak 5 haftalık hamileyim. Kasık ağrısı dışında pek bir belirtim yok şuan. Her gebelikte süreç farklı ilerliyor o yüzden sormak istiyorumm . Bulantılar sizde ne zaman başladı? Veya hiç yaşamayan var mı bu durumu acabaa🐣
emirtimr1 Seyoriin97 hayatım 6.haftanın başlarında başkadı 8+3 hala devam inşallah 12-13. haftada bitiyor veya baya azalıyormuş😂 ben yine iyiyim sadece bulantı hissi ve koku hassasiyeti var çoğu anne adayı çok daha kötü. umarım yormadan yorulmadan atlatırsın🌸💜
Zeynomsu Seyoriin97 doktorum bana kalp atışı ile birlikte bulantıların başlar genelde demişti. 7. Haftada başladı benim 16 ya kadar sürdü
nurcan355 Seyoriin97 9. haftada basladi 27+4 üz hala ara ara oluyor ama ilk zamanlardaki kadar sık değil tabi
Seyoriin97 emirtimr1 senin adına sevindim canım azalarak bitsin o zaman inşallah☺️ çok teşekkür ederiim
Seyoriin97 Zeynomsu kalp atışıyla birlikte başlar diyenleri çok duyuyorum ben de, sanırım 6. 7. Haftalarda başlıyor o zaman genelde
gul-lale1 Seyoriin97 canım merak etme öyle bir başlıyor ki hayata nefret ediyorsun😂😂7ci haftada başladı bende koku hassasiyetiyle birlikte 20ye kadar bulantı oldu 26ya kadar koku hassasiyeti. Her şeye nefret ediyordum🫣
Seyoriin97 gul-lale1 yaaa deme😂 normalde de kokulara karşı hafif hassasiyetim vardır hep ve mide sorunlarım da olur arada. Ay bakalım nasıl geçecek 😢 şuan hiç gelmeyecek gibi hissediyorum rahat rahat takılıyorum amaa😂
gul-lale1 Seyoriin97 geltikten sonra da hiç bitmeyecek gibi hiss edikceksin. Ben oturup ağlardım 😂😂😂neden bitmiyor diye. Ama hiç olmaya da bilir. Bazı hamilelikde hassasiyet,bulantı olmaz. Yani olmasa da endişe etme
Melikemrvvv Seyoriin97 6. Haftada başladı 10 haftalığız ve hâlâ şiddetli devam ediyor bulantı ve koku hassasiyeti beni mahvetti 😫😫
Yenibirannee Seyoriin97 ilk gebeligimde 8. haftada gebeligimde 6. haftada başladı ve doğum yapacağım güne kadar devam etti maalesef 🥲
Seyoriin97 Yenibirannee bunu da duyuyorum nadir de olsa doğuma kadar devam edenleri😕 çok can sıkıcı ama işte bebiş için her seye değiyordur 🫶🏻
Seyoriin97 gul-lale1 yoook canım endişe etmem. Olursa da yapacak bir şey yok, bebişe giden yolun bir parçası olarak görmek istiyorum🥲
Asyaeylul2816 Seyoriin97 iki kızımım hamileliğinde de zerre bulantım olmadı çok rahat bir hamilelikti hamimkarnım şişmese anlamazdım o kdar rahattı 3.hamileliğim 8haftada bir bulantı başladı ama sadece bulantı ve tiksinme herşeye öğüresim vardı 13.haftama kadar sonra baya azaldı suan 15haftalığım ara ara oluyor sadece
Seyoriin97 Asyaeylul2816 Yaa işte biri diğerini tutmuyor gerçekten inşallah bundan sonrası rahat geçsinn🫶🏻