Brnyrk Selam kızlar 23 yeni bitti. 2 gün öncesinde kadar kıpır kıpır hissediyordum. 2 gündür hissedemiyorm bu normalmi sizlerde nasıl bebek hareketleri. Doktor randevuma daha 2 hafta var😣
Kucugum8994 Brnyrk belki yavaş hareket ediyordur sert değildir ondan duymuyor olabilirsin için rahat etsin istiyorsan sağlık ocağına git canım orada kalp atışını dinliyorlar için rahat eder hiç olmazsa
Ozlmcgrci Brnyrk geçen gün benimde ole oldu canım evham ettim bi anda kesilince acile gittim doktor bebek ters dönmüş hissetmemen normal dedi sen hissetmiyon ama bebek burda kıpır kıpır dedi . Tatlı biseyler ye canım doktor bana ole dedi genede kıpırdamazsa git bi doktora
Chan Brnyrk 28'lere kadar bu düzensizlik normal, genellikle de bebek pozisyonuyla alakalı oluyor veyahut biz hareket halindeyken ufak hareketlerini hissetmeyebiliyoruz. Haftalar ilerleyip kilo alınca tabii çok daha belirgin bir hal oluyor hareketleri.
Brnyrk Kucugum8994 öhlemıdır sizce. 2 gün öncesine kadar iyiydi. Özellikle bugün hissedemedm. İdrar yolu mıda üşütmüşüm sanrm. Korktm birşeymi oldu acaba
Kucugum8994 Brnyrk dediğim gibi olmadı sağlık ocağına git kalp atışını dinletsinler sana için rahat eder hakeret ediyordur o kesin sen hissetmiyprsundır bazen oluyor öyle bazen de çok şiddetli vuruyorlar
Bugramom Brnyrk canim bende ayni durumdaym iki gun once cok tekme atiyordu iki gundur az hareketli ve siddetli degil hareketleri allahima emanet allahim korusun yavrularimiz