Aycandemett Merhabalar 2 buçuk yaşında bebeğimin burnu dolu ne yaptıysam açılmıyor şarjlı burun aspiratörü kullanıp memnun kalanınız var mı?
Fdmgnr Aycandemett evet canım bizde yeni aldık izonotik su veriyoruz burnuna önce sonra şarjlı olanla çekiyoruz rahatlıyor çocuk kiwi marka almış eşim çok memnun kaldık açıkçası bebeğim 2 aylık sabah. Akşam yapiyoruz
DdurununAnnesi34 Aycandemett şarjlı değilde süpürgenin ucuna takılandsn almıştım çok memnun kaldım acayip güzel bişey hem bizlerde kullanabiliyoruz kızım 32 aylık
Aycandemett Fdmgnr çekim gücü nasıl peki? Benim çocuğum 2 buçuk yaşında onun için hafif kalır mı çekim gücü acaba
Fdmgnr Aycandemett 3 aşamalı çekim gücü iyi canım teninize degdirince çekerken zorluyor denedik. Yorumlarda çekim gücü zayıf diyorlardı hatta eşime kızdım neden aldın diye ama. Sümükleri görene kadar 🫣 etkili gerçekten. Ama yinede bilemiyorum bacım. Ben memnun kaldım açıkçası
Aycandemett DdurununAnnesi34 bunuda gördüm ama zarar verir ve abartı reklam ürünüdür diye yaklaşamadım teşekkür ederim yorum için🙏
DdurununAnnesi34 Aycandemett hayır zarar vermiyor öyle olsa doktorumuz kullanabilirsiniz demezdi süpürgenin kademesini siz ayarlıyorsunuz zaten en sonda yapılmıyor yani :) reklam derken onu anlayamadım. Tabi kendiniz bilirsiniz
Aycandemett DdurununAnnesi34 instagramda bir çok anne paylaşıyor influencer abartması ürün olarak düşündüm☺️ Teşekkür ederim bilgi için çok sağolun
DdurununAnnesi34 Aycandemett sosyal paylaşım sitesi kullanmadığım için bilmiyorum kusura bakmayın önemli değil ne demek 😍💐