Esra_4774 Göğüs ve göbüşte kaşıntı, mide yanması nefes darlığı özellikle uyumaya çalışırken , mide yanması🤧 veee en güzeli en özeli prensesimin hareketleri 🥰binlerce kez şükürler olsun 🤲 sizler nasılsınız nasıl geçiyor hangi meyve oldunuz annelerim🤗
Betullllmirac41 Esra_4774 28+2 de merhaba 👋 aynı durumlar bende de var onun dışında herşey yolunda çok şükür 🫠
Pinarrrrrrrra Esra_4774 bende karnabaharim 28+3 Allah’ım vakti zamanında sağlıcakli doğum yapmamizi nasip etsin 🥰
teacher-mom21 Esra_4774 sabah kalkınca yürüyünce pelvis ağrısı, sabah ilk idrar yapınca ağrı ve gece uyurken sağa ve sola dönerken tekrar pelvis ağrısı bunları da ben ekliyeyim :(
Esra_4774 Betullllmirac41 çok şükür sağlıkla kavuşmak nasip etsin Rabbim hepimize🥰🤲 cinsiyet ne sizin 🙂
Pinarrrrrrrra Esra_4774 cinsiyetimiz kız alışveriş tamam birkac eksik var onlar alınacak sadece sizin cinsiyet nedir?
MadameNoire Esra_4774 bu gece patlıcan olduk 🥰🥰 27 nci haftadayiz.. geceleri mide yanması başladı sabah kusmalar .. 😅💙
Esra_4774 MadameNoire mide yanmasına gavıscon şurubu birebir harika birsey her ictigimde dua ediyorum üreten kişiye🥰
Esra_4774 teacher-mom21 normal mi acaba bende de oluyor doktora sormayı unuttum korkuyorum ilk gebeliğim 17. Haftada düşük oldu kprku var açıkçası 🤕
teacher-mom21 Esra_4774 bence normal bir şey bebek büyüdü ve gece boyunca idrar torbasına baskı yapıyor ondan canımız aciyor o an :( benim de erken doğum riskim var korkuyorum inşallah bir şey olmaz sağ Salim alalım hepimiz bebeklerimizi amin
An53 Benim de 28+4 özellikle idrarımı yaparken çok artan normalde de olan kasık ağrılarım var sizde de var mı endişe ediyorum bazen
teacher-mom21 An53 evet biz de ondan bahsediyoruz ilk uyanınca ağrı var yürürken sonra idrara çıkarken artıyor o ağrı sonra geçiyor kasıkta ve vajina da ağrı
Esra_4774 An53 kasık agrısı çok olması normal değil bi doktora söyleyin ben vajınada sabah ilk tuvalette baskı ve ağrı hissediyorum o kadar