Ftmnur06 Kızlar ben 31+3 haftalık hamileyim bu gün doktor dedi ki bebeğin ters duruyor sen sezaryenle doğırursun dedi böyle olupda doğuma yakın çocuğu dönen var mı acaba
sevimuslu Ftmnur06 daha haftamız erken son haftalarda bile dönen bebekler var doktor saçmalamış bence biraz
MelteM2cck Ftmnur06 34 haftadan sonra dönen bebek bile var sen takma kafana. Özele gidiyorsun galiba. Sezaryen yanlısı doktorların bir numaralı yalanları. Benim ilk kızımda da iri bebek 4 kilo kafası büyük 55 cm boyu normal yapamazsin dedi. Kızım bi doğdu 3200 49 cm Siz düşünün artık. Ki sezaryen yaptım pişman oldum. Şimdi 2.ye hamileyim zorunlu sezaryen mecbur
MelteM2cck Ftmnur06 o yüzden hiç sıkma canını içini ferah tut son ana kadar bile bebek döner yeri geniş sen bol suyunu iç Allaha dua et geç git
Dnmzzeda Ftmnur06 Annem benim doğumumA 1 hafta kala döndüğümü söyledi ve plesentam aşağıdaymış oda öyle 1 hafta kala çıkmış yukarı
Gulcehir 34.haftaya kadar %70 i 37.haftaya kadar %96 si dönüyormuş bebislerin 2 3 farklı uzmanın videolarinda dinlemiştim erken evredesin yani şuan döner daha demek ki gittiğin uzman dönse de kanala girmedi diyerek yine sezeryani tavsiye edecek
Wera Ftmnur06 dha çok döner 30.hafta baş aşagıydı geçen hafta dün akşam döndü ben bile hissettim yan duruyor şuan kafası solumda semsert benimki her hafta dönüyor saten çok harektli bir bebek
Daisyy000 Ftmnur06 Benim dönmedi sezaryen oldum. Ama bunu demek için erken 36 ya kadar dönme ihtimali yüksek, sonra ihtimal azalıyor