mydeno13 Medineuyanik son 2 Salı sabah sezeryanım var Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah 🙏
Medineuyanik sevimuslu benimki biraz aceleci nst de sancı çıkıyor doktorum her an herşeye hazırlıklı ol dedi 🤭 sabırsızlıkla bekliyorum bakalım 🤭
Medineuyanik sevimuslu esraaygun Delidolu Eminefidan Aleyna_88 Bebekbeklrkn Melek57 sevilayayz aysenuryusuf Minikkush9496 Yaren0702 IKRAM_01 Seniz6774 Mujmuj-1 Faide2147 mydeno13 Gizemgizm Hastane çantalarınızı hazırladınız mi kızlar , neler koydunuz içine . Ben hazırladım ama sanki hep birşeyler eksikmis gibi hissediyorum ya
sevimuslu Medineuyanik bende sancı falan çıkmadı hiç 🥲 hanımefendinin keyfi yerinde süründürecek gibi bizi 😂
Bebekbeklrkn Medineuyanik canım bende aynı haftadaym senle sana açıklık varmı baktı mı benimde sancı çıkıyor nstde her hafta çağırıyor artık pzt gidicem bende yoktu geçen açıklık bakalım ne zaman gelir kaça çıkıyor sancılar
Medineuyanik Faide2147 Mujmuj-1 Seniz6774 IKRAM_01 Yaren0702 Minikkush9496 sevilayayz aysenuryusuf Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 😍😍😍💜
Medineuyanik Bebekbeklrkn yok canım bakmadi bana daha pazartesi yine nst için gidicem , eğer bebiş erken gelmezse açıklık için 37+3 de bakicam çatı muayenesi de doğumu tetikliyor çünkü dedi 🙄