busraltin izobellaaa-_- isim anlamları önemli bence ılgın ve izgi ismi güzel bende kızım olursa koymayı düşünüyorm bi de benan var parmakla gösterilen kişi demekti anlamı
Hlmsml izobellaaa-_- Alçin, Aybüke, Almila, Mihri biz bu isimleri düşünüyoruz henüz cinsiyetimi belli değil çok erken ama bakalım bi işaret bekliyoruz tam karar vermek için ☺️
izobellaaa-_- S12e28h46 Aden eltimin oğlunun adı😃 ay İdil düşündüm de eşim de dur bi hele bekle dedi bende kaldım buradan bakayım dedim
izobellaaa-_- 34busra canım Lidya ismi benim de çok hoşuma gidiyor da hatta düşündüm da am şimdi bide aklıma lidyalılar geliyor vallahi çok zor bu isim konusu erkek kolay oldu bana da kızın herşeyi zor😂
34busra izobellaaa-_- anlamı güzel cennet bahçesi demek karar senin Lidya deyince benimde Müge anlının kızı aklıma geliyor 😂😂😂🙈
izobellaaa-_- busraltin aslında ben kendi ismimi çok sevşyorum kendi ismi mı koymak istiyorum ama komik olur izelin kızı İzel 😃
izobellaaa-_- busraltin benim ismimin anlamı mutlu demek cidden genel olarak hayat hep bana mutluluk verdi şükürler olsunnnnn
busraltin izobellaaa-_- bende 4. Aya yeni girdim isim konusunda bende bakınıyorum daha cinsiyeti bile bilmiyorm😂
busraltin izobellaaa-_- izel su izel … ikinci isimle beraber koyabilirsin ne olacak bence komik değil 😀
izobellaaa-_- busraltin ya valla içimden geçiyor İzel koymak da bakalım eşim kabul ederse İzel su olabilir hemde neşeli ya benim babaannem de kendi ismini kızına vermiş adı Emine kızı Emine benim de ismim Emine olacakmıştı son ana kadar 😂
izobellaaa-_- busraltin aaa doktor demedi mi benim oğlum 14 haftalık iken belli oldu şimdi doğacak kızım İse 12 hafta yüzde 55 kız dedi bir daha gel dedi 14 hafta da kesin kız dedi
Nilay-Duru İlk kızım Duru şimdi ikinci yolda İpek düşündük. Anlamları güzel nahif isimler diye düşünüyorum. İkinciye Umay da düşündük ipek de karar kıldık