CansuErman Kızlar market sütlerini kaynatarak mi içiyorsunuz yoksa kaynatmadan mı? Bide hangi sütleri tercih ediyorsunuz light vs. Birde kefir içiyorum ben ahududu böğürtlenli sadesini içemiyorum benim gibi içen var mı
Minigiim-vebenn52 CansuErman kefiri de sade içince bebeğe yarıyor ben sade kefirin içine muz ekleyip blenderdsn geçiriyorum daha iyi oluyor
tatlibebegim_ CansuErman ben günlük pastörize süt alıp içiyorum sade içemiyorum içine birazcık kakao atıyorum anca öyle içebiliyorum, kefirde sade içiyorum bazen çilekli böğürtlendi hangisi denk gelirse bebeğime iyi kilo aldırdı
BurcuY92 CansuErman Köyde yaşadığım için inek sütü alıp kaynatıyorum, bir kısmından yoğurt yapıyorum diğer kısmını süt olarak kakaolu tüketmeye çalışıyorum. Kefiri de orman meyveli içebiliyorum sadece sizin gibi, sadesini önceden de içemiyordum zaten.
Fer4h CansuErman kaç haftalıksınız normalde ahududu ve böğürtlen özellikle yaprağı doğuma yakın kolaylaştırsın diye içiliyor dikkat etmenizi tavsiye ederim
Minigiim-vebenn52 Kaynatarak içince hiç bir fayda etmiyor soğuk ya da ılık iç market sütlerini tam yağlı al daha iyi bebeğe yarıyor
Minigiim-vebenn52 Temmuzmucizesi26 evet geçiyo muz tadı geliyo istersen başka meyveyle karıştır bu arada içimin kefirinde eksilik çok yok sltınkılıc almıştım onda cok vardı ama içim hafif
Temmuzmucizesi26 Minigiim-vebenn52 ben hep meyveli içiyorum vicdanım hiç rahat değil hiç mi vitamin almıyor acaba meyveliden ya 🥲
Minigiim-vebenn52 Temmuzmucizesi26 onu bilmiyorum illaki alıyordur yani ama onların içindeki de meyve değil ki meyve miktarı çok az sade al kendin meyve koy bence içine
Fer4h Temmuzmucizesi26 hmm ben çay zannetim fakat tam bilgim yok meyveyle ilgili yanlış yönlendirmiyim