Elyka Merhaba sevgili annelerim Anne yanı olan beşik mi tercih etmeliyim yoksa sadece park yatak mı ? Güvenlik açısından bazıları anne yanı beşiklerde düşebileceğini söylüyorlar kullanışlı mı sizin fikriniz nedir ?
Ucarbabyy Elyka anne yanı park beşik tercih ettim hem kullanışlı hem güvenli saklanabilir olması da çok iyi
amayinedeiyiilerledim Elyka bende anne yanı olan park yatak aldım, tecrübem yok şimdilik ama kurunca çok hoşuma gitti. Saklama alanı, gözleri vs beğendim severek, sağlıkla kullanmayı nasip etsin Rabbim ☺️🤲🏼
MorKelebek54 Elyka anne anne yani park besik aldim. Hem uzun sure kullanabilir diye dusundum ayrica odasi da var zaten sonrasinda odasinda uyumaya basladiginda oark yatagi 5 yasinda bile kullanabilir ne bilim tafile giderken yanima alirim (otellerdeki ne kadar temiz olabilir sonuçta) ya da yatiya bi yere giderken yanima alirim diye dusundum bence uzun sureli kullanim icin hatta sonrasinda bile kullanilmasindan dolayi boyle tercih ettim ☺️
ela1906 Ben anne yani besik almayi dusunuyorum bu aralar alicam sanirim. Park yatak begenmiyorum belki kullanislidir ama ben begenemiyorum 😊 bir de odam da kucuk park yatak baya buyuk olcak diye anne yani bana daha.kullanisli geliyor
Elyka ela1906 Düşündüğünüz bir marka var mı acaba bende bu aralar alacağım hepsi aynı gibi gözükse de insan kararsız kalıyor :)
ela1906 Elyka ben chicco bakicam yarin katlanabilir istiyorum biyere gittigim de de kullanisli olsun diye ama tam kafamda biseyler yarin olusacak gbi yazarim buraya alirsam ☺️
Kbrnrmrt Anne yani güzel tabi ki ama çok kısa süreli. Eviniz genişse maddi durumunuz iyiyse sırayla her şey kullanılabilir. Park yatak uzun süreli, büyüyünce daha güvenli ve çocuklar çok seviyor. Taşımak isterseniz de çok güzel her yere gider. Kaldırmak isterseniz yer kaplamaz.
MorKelebek54 Kbrnrmrt kesinlikle daha guvenilir oark yatak. Normal anne yani besikde benek donmeye baslayinca tehlikeli oluyo ayrica benek oturmaya basladgi izaman da tehlikeli oluyo cok kisa sureli kullanim icin bence uzun soluklu kullanilmak isterse kesinlikle anne yani park besik