Bkt28 Merhaba arkadaşlar. Hamileyim ve bu süreçte ciğer yedim kendimde yaptım evde dokumdum ciğere. Gerçekten ben dokundum leke oldu diyen var mı? Yoksa inanmamalı mıyız buna? Kime söylesem neden dokundun diye kızdı burada da sormak istedim🤦🏻♀️
Aysee1123 Bkt28 Hem dokundum hemde yaptım yedim birkaç kere hamilelik boyunca hiçte birşey yok kızım 3 aylık 👼🏻😊 Ben saçma buluyorum dikkat etmemiştim o yüzden
Ebbruc Bkt28 Hurafe bunlar leke vs çıkması, sadece hamileyken çiğ et, tavuk tarzı şeylere dokunulmaması gerektiğini söylüyor doktorlar bakteri durumundan dolayı. Ve ilk 3 ayda ciğerin içeriğindeki fazla A vitamininden dolayı çok tüketilmemesi gerekiyor
Mujmuj-1 Ya dokundun leke kaldı olayı yok arkadaslar o bence hurafe ama ilk trimesterde karaciğerin içindeki yüksek oran bi vitamin var onun fazlasının zararlı oldugu söyleniyor tüketildiği durumda öyle bi yazı okumuştum biryerde..bi araştırın ama içinizi ferah tutun kötüyü düşünüp kötüyü çekmeyin.
Sermec27 Bkt28 ne ete dokundum ne ciğer elledim ne ciğer yedim oğlumun burnunun altında doğum lekesi var bu tarz şeylerle bağlantılı değildir doğum lekesi olacaksa her türlü olur ve kötü de durmuyor Şu an oğlum 31 aylık baya baya azaldı leke 🥰
Asyaeylul2816 Bkt28 ilk kuzumda sabah öğle akşam ciğer yedim nerdeyse yaptımda dokundum da maşllah ay parçası gibi hiç birşeyi yok sadece dokunurken ederken aklımda diyordum annem öyle dmeişti
Aysemm44 Bkt28 Ciğer yaparken elini bi taraflarına sürmediysen sıkıntı yok ben yapmıştım karnıma yanlışlıkla dokundum oğlumda leke var
Churcill Bkt28 ya ben ciğerdir bi meyvedir çok yedim illa yüzüme gözüme de dokunmuşumdur. Kızımın da alnında bi leke var ama ondan olduğunu sanmam yani öyle olsa bi kaç yerinde çıkması lazım 😂 benim de kaşımda var aynı lekeden.
Nur5516 Bkt28 hayır tabi ki öyle birsey yok sadece elinizi biyerinixe sürmeyin derler okadar Ben kendimde yiyorum doktorum haftada bir porsiyon ye sıkıntı yok dedi
Bkt28 Teşekkür ederim herkese. Ben de inanmak istemiyorum ama insan bir korkuyor. Bir yerime dokundum mu onu da bilmiyorum bakıp göreceğiz artık😊
Olivia Bkt28 insan neye inanirsa başına o gelir düşüncesini hep savunmusumdur. Parmaklarınla dokundugun şeyin bebeğine gidip leke yapması çok anlamsız bence. İnanmayın sizde lütfen