Tubidy Oğlumuza kavuştuk sonunda 💕bir ocakta gelmesi konusunda ikna etmeye çok çalıştım ama bi türlü ikna olmadı 😂vaktinden de erken geldi paşamız 38+5te kucağımıza aldık paşamızı 😍 rabbim hepinize bu duyguyu en hayırlı zamanda nasip etsin 💕 gelelim doğum hikayemize Benim sancım çok ilginç bi şekilde bacağımdan başladı ağrıdan adım atamıyordum öyle binsanvı ki şöyle tarif edeyim barbie bebeklerin bacağını sökersin ya sanki birisi bacağımı çıkarıp takıyordu 😂 birde otururken bacak aramda sanki bebeğin başı varmış gibi his ediyordum. Bebeğin suyunda azalma olduğu için ihmal etmeden acile gittik ve doğumun başladığını söyledi doktor alttan muayene edince kanama geldi zaten 4cm açıklık varmış. Hemen yatışımı yaptı akşam 9dan gece 4e kadar uğraşlar başladı sancım olmadığı için suni sancı takıldı oda maalesef bebeğin kalp atışlarını yavaşlattı bu sefer sancım gelsin diye suyumu patlattılar ondan sonra sancılarım başladı doğum için çatala çıktım ve ilk ıkınmayla bebeğimi kucağıma aldım ama hastane tercihim çok yanlıştı 🤦🏻♀️Nöbetçi doktora denk gelmiş olmak daha büyük bi acıydı doğum kolay gerçekleştiği halde makata kadar kesi atıldı ve kaç dikiş olduğu bilgisi bile verilmedi 🤦🏻♀️ Hastane personeli desen gülmesinler diye özel eğitim almış gibilerdi ucuz etin yahnisi olmuyormuş bir kere daha deneyerek öğrendik 🙈 ikinci doğumum ilkinde bir sürü iyikim vardı ama bunda sadece bebeğim için iyi ki diyebildim. Sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim💕
Pelinizm Tubidy Gözünüz aydın ne güzel kolay bir doğum olmuş 🙏🏻💐Allah sağlıkla ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş darısı bize, bebeğinizin şansı bahtı açık ömrü uzun olsun🙏🏻
Aysglsvm Tubidy geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Rabbim anali babalı büyütsün inşallah. Hangi hastanede doğum yaptınız acaba?
bulutunannesi33 Allah analı babalı buytsun suratsızlıklrı kendılerıne kalsın sen yavrunu sag saglım aldın ya kucagına yeter 🤲🏻
Tubidy Pelinizm allah razı olsun 💕 doğumum gerçekten kolay oldu ama sonrası daha önemliymiş 🙈çok fazla dikişim var