Ummu__Meryem Busra_27_34_ 1saate fln giderim kan testi icin dua edin bana bolca kizlar Allah nasip etsin amin💞
Ummu__Meryem Busra_27_34_ gitmedim kaset test yaptim negativ koskoca artik da yapmam @sellyxm @HelloooMomy
Hasadser Ummu__Meryem bende test aldım adetim geçen ay 8 Aralık’ta oldu Kasım’da da düşük yapmıştım acaba hamilelik mi başka bir rahatsızlık mi bilmiyorum 🤔 sabah bakacagim hayırlısı artik
HelloooMomy Ummu__Meryem adetin gecikmeden genelde kasette çıkmıyor canım. Bence kan ver kesinlestir ya da gecikmeni bekle
sellyxm Ummu__Meryem kuzu zaten adet geçmeden kasette çıkmaz ki bende yaptım negatif çıktı ama erkende de silik çıkıyor
Ummu__Meryem sellyxm kizlar ya ben elendim adet oldum HelloooMomy @Hasadser @Busra_27_34_ @Aslihan-ozkan @Sinemm68 @Zeynepci012 @_almirasmom @Wera @Burcugrl @Elisa @Yildiz_20 cok uzuldum yine olmadi Allaha sonsuz hamd olsun artik ne uygulayacagimi bile sasirdim ov.testimde pik gunleri de degerlendirdim yani bilemiyorum kizlar ya bana akil verin mfk urunleri nasil kullananlar fayda varmi
Aslihan-ozkan Ummu__Meryem Olsun üzülme ben onları da denedim 3 ay fit paket 3 ay eş paket illaki faydası olmuştur ama 3 ay eş paketten sonra 3 ay bekleme süreside var ben bekleme süresinde femaraya başladım geçen ay olmadı bakalım bu ay hayırlısı
Busra_27_34_ Ummu__Meryem çok üzüldüm gerçekten ama vaktini bekliyordur muhakkak biraz sabırla bekleyelim