ZelihaTkcnn __zeyn ceviz muz kefir süt avokado kabak çekirdeği mandalina portakal bu tür şeyler kilo aldırır.
ozgekader __zeyn -yumurta -kaşar peyniri -süt soğuk olması bebeğe daha yararlı -muz -elma -portakal -avakado -nohut -ceviz -çiğ badem -fındık -kabak çekirdeği -ıspanak -balık
asell13 __zeyn bende 21 haftalığım canım haşlanmış yumurta peynir ceviz kefir kaşar süt et veya balık yeşil mercimek ıspanak kuruyemiş kabak çekirdeği bol meyve özellikle muz haftanın 3 günü avokado yemeye dikkat ediyorum gün içinde sabit bir çoğunu tüketiyorum
Ebrulhn Bebeğin kendi kanını üretmesini sağlayan en yararlı besin ıspanak ama çiğ tüketmelisiniz. Kilo alması için de muz, ceviz, avokado
mbs44_16 __zeyn sen ne yersen ye bebeğin genetiğine nasıl kodlandıysa o şekilde kilo alır. Yani ben bebeğim kilo alsın diye bir ay boyunca sürü şey yedim doğru düzgün kilo almadı ama kendi akışına bıraktım 2 haftada 700 gr aldı dr bile şaşırdı. Kendi beslenmende protein ağırlıklı beslenirsen hem kendin aşırı kilo almazsın hemde bebeğine en çok lazım olan besin protein.
Meyranas __zeyn balık ceviz badem et tavuk peynir süt ürünleri hani bn ilkinde bunları tükketim 3.780 doğurdum ama kiloya takılmayın derim çünkü her bebek çok farklı anneyle babanın genetiği ne bağlı bnm oğlum için iri bebek demişlerdi hani utrasonda annemin bni kaç kilo doğurduğunu kardeşlerimin kaç kilo doğduğunu sordu sonra eşimin kini sordu eşim doğduğun da 1 kilo bile değilmiş gününde gelmesine rağmen ama annemse bebeklerini iri doğurdu bnide aynı şekilde genetik bişi yani
Merve1414 __zeyn muz kaşar peynir haşlanmış yumurta balık kuru yemiş ye bol bol ben günde 4 haşlanmış yiyordum 12 zeytin peynir salatalık domates bol bol muz elma süt yanında fındık badem ceviz kaju ama bazen ne yaparsan yap yapı meselesi almayınca almıyor bebiste