Sunadurak Kbra7777 benimde 18.08.2018 de 344 dü bugün baktırdım 670 pazartesi dr gideceğiz sağlıkla kalp atışını duyalım sağlıklı kucağımıza alalım🙏🏻🙏🏻🤱🤱🤱
Kbra7777 Sunadurak inşallah zor birşeymiş böyle beklemek başıma bunlar geleceğini hiç düşünmemiştim anne olmadan böyle ise anne olunca nası olur bilemedim
Sofita Glf09 bence cok iyi deger. Ben doktora sormustum bu deger kiminde yuksek kiminde biraz daha dusuk cikiyor diye. Hic onemli degil referans ustuyse gebelik olabilir demisti. Tabi kese gorunmesi cok onemli bir haftaya falan gorursunuz insallah
Frtfts Glf09 acilde sonucu hemen alabiliyor muyuz peki veya randevu almaya gerek var mı bilemedim 🤷🏼♀️ siz biliyorsanız söyler misiniz teşekkürler
Kbra7777 Frtfts cnm ben özelde yaptırıyorum direk kanda baktırcam beta hcg diorum muane olmadan 30₺ ödüyorum
Glf09 Frtfts 3 gün önce devlet hastahanesinin aciline gittim yapmadılar kan tahlili bugün özel hastaneye gittim direk girişte gebelik testi yaptırmak istiyorum dedim ücretini ödedim 1 saat sonra çıktı, acilden giriş yapmayın yani.
Frtfts Kbra7777 özel hastane bana yakın yok açıkcası bende devlet hastanesinin aciline gitsem yaparlar mı
Mrw244116 Frtfts Frtfts gebelik testi yaptrcam derseniz yapmıyorlar ama kasigimda agrım var halsizim midem bulanıyo hamilelik belirtileri sayarsanz hemen beta hcg istiyorlar 😂😂
Frtfts Mrw244116 🤣hoşuma gitti bu aslında devlet hastanesine gidince dımı bu şekilde olunca kesin bthcg istiyorlar mı
Destina21 Glf09 değerin gayet güzel inşallah keseyi kalp atışını bebişi de görürsün en yakın zamanda ♥️