Eminewwwwww Kızlar geçen pazartesi beta hcg değerim 375.65 ti bu pazartesi doktora gidecem sizce derecem kaç olmuştur aranızda böyle olan var mi
123-4o Eminewwwwww Betaya göre değil adet tarihine göre hafta hesaplanır canım. Betaya sağlıklı artış için bakarlar. Her gün 2 katı artması ya da %60 artması lazım en az. Sağlıklı artış olmazsa dış gebelik olabilir deniliyor. Haftana göre de ortalama 5-6 hafta arasında kesen ve bebişin görünür inşallah 🥰
Seval0Seval Eminewwwwww canım ben çarşamba kan verdiğimde 723 dü cuma gel dedi keseyi görmedi çarşamba günü gel dedi ben direk cuma gidicem
emirtimr1 Eminewwwwww merhaba ben öğrendiğimde ilk değerim 14,76 idi iki gün sonra tekrar kan verdim ve 137,67 olmuştu 10 gün sonra doktora gittiğimde 5 hafta 5 günlüktü kese görülmüştü ve minik noktacık halinde bebişi görmüştük
Eminewwwwww emirtimr1 ayy içimi ferahlattin hep korku ve tedirginlik içindeyim ben dedim bu hafta gidersem derecem kese derecesine gelmeyecek galiba
emirtimr1 Eminewwwwww bu zamanlarda kendini çok strese sokma asla umarım pazartesi güzel sonuçlar alır keseyi ve bebişi görürsün
Dmr4520 Eminewwwwww adet ilk gün tarihine göre 5+6 yazmışsınız aşada eğer öyle ise kese görünür sanırım. Peki 4+5 yumurtlama gününden itibaren di sanırım
Eminewwwwww 123-4o adet tarihime göre ise 5 hafta 6 günlük olacak ama döllenme gününden bu yana da 4 hafta 5 gün olacak inşallah pazartesi kese görünür canım içimi ferahlattin