cansureis bence siz çok düşünüyor çok stres yapıyorsunuz ilişkiye sırf çocuk olsun diye de giriyorsunuzdır emınim ama emin olun ki sız ne kadar düşündükçe stres yaptıkça olmuyor kendi halınıze kalın dusunmeyın acaba bu ay olucak mı demeyin mesela akılknza bile getırmeyın inanın o zmn göreceksınız kı olucak… Bende sizin gibi idim yemin ederim acaba bu ay olucak mı oldu mu bebek olsun diye o düşünce ile ilişkiye girdim sonra biz eşimle bayramda memlekete gittik akrabalarda falan kaldık orda da insan rahat deıldı hemen alelacele olup bitiyordu hemen kalkıyorduk ☺️ kendi evimde olsaydı saatlerce yatıp bekliyordum ayaklarımı yukarı kaldırıp saatlerce bekledim ama memlekette Hiiiiç aklıma bebek gelmedi düşünmedim bile orda hamıle kalmışım ama kımyasal gebelık geçirdim kendi kendime düşürdüm temızlendı bitti bu defa cevremdekıler ara ver rahmın toparlansın dediler bunu demeden önce biz ilişkiye girdik sonra ara verdik 40 güne yakın oldu adet olmadım bende sanıyorum ki aynı doğum yapar gıbı 40 gün sonra adet olucam olmadı test yaptım 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok şükür sıan 32 haftalık olduk rabbım dileyene isteyene herkese nasip etsin kımsenın kucağını boş bırakmasın inşallah ❤️🌸