Nisanyagmurum Pazar günü doğum yaptım Perşembe günü muayeneye gittik 2950 den 2340 a düşmüş hemen yoğun bakıma aldılar bu durumu yaşayan varmı niye böyle oluyo doktor sürekli yetersizsin diyor bana bebeğim emiyor ama hemen uyuyor ne yapmam lazim
Asya20203 Nisanyagmurum o uyusa da uyandırman gerekir iki saatte bir emzirmelisin canım memede uyuyakalinca da burnunu sık ayağıni sık uyansın normalde bir ayda bir kiloya yakın alırlar sütun yaramamis sözünü doğru bulmuyorum sadece sen çok sık vermemiş olabilirsin günde iki defa da mama ver ama çok alıştırma sütünü de icebilsin.
HayaLim_Panbik Nisanyagmurum canim benim ilk cocugum dogunca cook uyuyordu bende hani bilmiorsun ilk anne deneyimin emince uyuyunca yerine koyuyordum. Hemsire fark etti uyardi beni. Dedim uyuyor dedi uyanmasi icin kulak arkasiyla boynunda gezdir ellerini bakdin yine derin uyuyir bu sefer altini degisdir dedi. Ilik su hazirlatiordu uyurken altini acip bezi islatip silip tekrardan bezliyordum o sirada uyaniordu ve emziriyodum. Bunu mutlaka dene
Iremkoko Nisanyagmurum 2 saatte bi mutlaka uyandırıp emzirmen lazım ama üzülme yani kendini motive et emmesede mama ver cevrendeki insanları cok ciddiye alma
Nisanyagmurum Asya20203 sezeryan oldum ilk 2 gün çok gelmedi süt 2 saatte bir emzirdim ama emiyor sandım belkide😔
Nisanyagmurum HayaLim_Panbik yaa resmen cimcik atıyorum az bı yüzünü burusturuyor o kadar şuan kuvezde hala yarım saatte ne yapabilirsem deniyorum 😔
Iremkoko Nisanyagmurum sağıp biberonla ver aman biberona alışmasın deme yoğun bakıma girmesinden iyidir ben öyle yapıyorum hemde emziriyorum cünkü ağır mastit oldum doğum yaptığım günden beri acı çekiyorum 35 gündür sanırım cerrahi operasyon görücem
Cerkes6019 Nisanyagmurum mama ver canım 2 gögüsünü verdikten sonra peşinden 30 cc ile mamaya başla her emzirme sonrası mama verirsen çabuk toparlar inşallah
Asya20203 Nisanyagmurum emin olmayinca sağma makinesi hastanelerde bazen oluyor ya da sizde varsa sagip kontrol edebilirsiniz. Ya da süt verirken uyanık olması gerekir çok kısa sürüyorsa zaten doymamış olabilir ayrıca mama takviyesi yapabilirsiniz sütünüz az ise sadece tavsiye olarak yine doktor ve hemşire tekrar bilgi verebilir size.
Melosunannesii Çok üzüldüm toparlar merak etmeyin golden goot marka mama alın ben onu kullandım bir tık pahalı ama kendini toparlayıpcayaa kadar ek olarak onu kullanin kendinizi suçlamayı bırakın sürekli 2 saatte bir sağım yapın gece gunduz
__mom1 Mamayla takviye yapacaksın o zaman bundan sonra üzülme ilk annelik tecrübesizlik oluyor. Bir de ilk günler zaten yeni doğum yapmışsın sen de yorgunsun olur böyle şeyler