Hbygs Size yakın mı bilmiyorum ama halkalı meydanda ben muayenehaneye gidiyorum derya uyan düz memnunum dogumuda onunla yapacağım.. bir kaç doktor gezdikten sonra buldum deneye bilirsiniz
77Bebek35 Srnbnymn ocak zammı ıle ne kadara gelıcek bakalım ogrenınce yazarsan sevınırım sana gelen teklifle asagı yukarı aynı gelır banada
glsahbaydemir Ckdsakgl evet, çatın dar normal doğum yapamazsın demişti ilk olduğu için korkmuştum hemen o gün doğuma girmiştim. Normal doğum denenebilirdi aslında.
Mervenur_kcbs elmaelmaelma hastana hastane doğum fiyatları değişiyor sen hangi hastanede doğrucağına bağlı en uygun hastane vajinal 15 sezeryan 17 mesela Gibi öyle en uygunu bu muayene 750
elmaelmaelma Mervenur_kcbs yani istediğimiz herhangi bir hastaneye mi geliyor yoksa kendisi birkaç yer söylüyor biz onlardan mı seçiyoruz. Anlamadım tam olarak
Srnbnymn 77Bebek35 1830 tl olmuş muayene ücreti. 300-400 liralık bi indirim olur eski hasta olunca. Şimdilik bu şekildeymiş
Happy_123 Ozlemsahin32 Bakırköy incirli caddesinde meltem eğilmez kalkavana gidiyorum özel muayenehane memnunum tecrübeli doktor öneriyle başladım bende, memorialle anlaşmalı doğumu orada yapıcam kısmetse
Ozlemsahin32 Happy_123 memorialdan asla doğum ücreti alamadım. Size bilgi verdiler mi ? Şubatta zam gelecek mesela. Öncesinde ödeme yaptırıyorlar mı.
Rabiul Ozlemsahin32 Gaziosmanpaşa mine hatiboğlu na gidiyorum mükemmel bir doktor onun dışında liv istersende vadi nin doktorları güzel diyorlar bilemiyorum ama 🤷🏼♀️
tuzlulimoon Rabiul merhaba muayene ve doğum ücretleri nedir bilginiz var mı? ben de ismini duydum ama burda çok fazla hakkında yorum göremedim
Sguney Florya MedicalParka gidiyorum. Doktorum Hediye hanım şu ana kadar olumsuz bir durum yaşamadım, memnun kaldım. Sadece randevuları çok yoğun ama ilgisi ve alakası güzel.
Rozalii-67 Ozlemsahin32 Anadolu hastanesine gelin Özcan hoca benim akrabalarım Anadolu’dan Özcan hoca için geliyorlar hem cinsiyeti erken tahminde bulunuyor hem çok güzel anlatıyor herşeyi doktor deil tam bir arkadaş ♥️
Ckdsakgl Rozalii-67 merhaba bende öZcan beye gidiyorum bayada memnunum şimdilik bi Sorun yok ama burdakı bi kç arkadas çok sezeryan yanlısı falan dediler norml doğum mu yaptılar yoksa hepsi sezeryan mı oldu aklıma takıldı ister istemz bana akısına bırakalım ılkki borml doğum yapmıssın bundada sorun olmaz olur inş dedi bana çnkü cvblarsanız sevınırım
Zeyver Ozlemsahin32 kesinlikle nehir bayram. Rami özel hastanesinde. Araştırın bir tek kötü yorul göremezsiniz hem merhametli hem ilgili hem anlayışlı. Ben de çok doktor araştırdım ve kötü doktor deneyimim oldu sonra nehir hocayla tanıştım iyi ki diyorum ☺️
Mervenur_kcbs elmaelmaelma söyleyince whatsaprn yazıyorlar onlara sorsan daha iyi olur tam fiyat veriyorlar hepsinde hem
Zeyasln elmaelmaelma bildiğim kadarıyla Şafak hastanesi ama hastane değişecek diyorlar dı değiştimi bilmiyorum ben ben kontrole gidiyorum doğumu çamsakurada yapıcam için hiç sormadım
elmaelmaelma Mervenur_kcbs sordum daha önce de, muayeneye geldiğinizde öğrenebiliyorsunuz dediler. O yüzden bilmiyorum. Benim için hastane ve doğum fiyatları da önemli olduğu için sırf bunu öğrenmek için muayeneye gitmek istemiyorum.
Zeyasln Mervenur_kcbs sezeryan olacak zaten özele okdr para veremem özele vereceğim parayla oğluma sigorta yaptırcam 1 yaşına kadar her ay muayne olacak sonuçta ozmn özele götürürüm kafam rahat eder
Pamukkokulum Srnbnymn mrb doğumu nasıl karsılıyo bende Özelde dogum düşünüyorum da eğer oraya gidersek muayene vs doğum fiyatı nasıl oluyo
Srnbnymn Pamukkokulum hamile kalmadan önce doğum teminatlı sigorta yapmıştık. Hamile kalma süresi yoktu. Bazı sigortalar 6 ay hamile kalmama garantili yapıyor sigortasını. Bizimki anadolu sigorta. Süresi yoktu. 10 muayene hakkı ve doğumu kapsıyor