Dilekk Ebrarabla_06 çok teşekkür ederim ☺️ nerde anlıyorsunuz acaba herkese tahminde bulunuyorsunuz ve ben dahil herkes sizin tahmin etmenizi bekliyor istiyor 😊🌸
Ebrarabla_06 Dilekk güzel düşüncen için çok teşekkür ederim😘💕 ben kafa yapısı ve duruşundan anlıyorum elimden geldiğince yorum yapmaya çalışıyorum sana yorum yaptım mı peki 🤭
Dilekk Ebrarabla_06 evet bi kızım var 5 buçuk yaşında buna da erkek dediniz şuan 10 haftalığız birdahaki kontrolüm de öğreneceğiz inşallah bakalım tutar mı tahmininiz 🥰🌸
Hulyasyl23 Ebrarabla_06 erkek tahminin de bulundu ama bende çok kız gibi hissediyorum inşallah yanılmam
Ebrarabla_06 Dilekk Anladım canım Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bir dahaki sefere hastaneye gittiğinde resmi atarsın Öyle daha detaylı bakarım genelde tutuyor ama tutmadıkları da oluyor
Ebrarabla_06 Zeynep-fatma80 tabi ki var belli ki daha küçük doktor ne derse odur benim ki sadece bir tahmin
Hurremsultan__ Ebrarabla_06 Benim bebişim daha çok küçük ama yinede atmak istedim (7 haftalık)☺️ Doktorum bişey söylemedi ama ikiz gibi hissediyorum sizce ?
Zeynep-fatma80 @“Ebrar_65” önceliğim sağlıklı hayırlı evlat olması bu meyvenin de tadına bakmak istiyo insan hayırlısı iki haftaya kadar belli olur size yazarım sonucunu 🤗
Ebrarabla_06 Zeynep-fatma80 tabi ki Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🥰 gönlünden geçen olur