Ozlmylmzz Ebrarabla_06 Bunlar 12 ve 13 haftalık tahminde bulunmadı hala doktor haftaya gidicem son tahminler olsun bakalım
Ebrarabla_06 Ebrarabla_06 doğrusunu söylemek gerekirse ben erkek diye düşünüyorum çünkü erkeğe benziyor duruşu kafa yapısı falan kızımın ultrason resmiyle alakası yok siz ne düşünüyorsunuz
Beybitooo Ebrarabla_06 ben hiç anlamıyorum ama bu duruşta olanlara genelde erkek yazıyorlar gördüğüm kadarıyla 😌
Esrass21 Ebrarabla_06 bence kiz gibi duruyor ama soyle ilk ultrason kagidini karsilastirin bebek sag tarafta tutunduysa kiz sola tutunduysa erkek diyorlardi benim dogru cikti ben oyle bakmistim
Ebrarabla_06 Beybitooo evet canım benim bende çok yorum yapıyorum ama insan kendi kendime yorum yapmaktan çekiniyorum
Ebrarabla_06 Kayrammirza kız ikisi aynı biri devletten biri özelden ikisi de nasil ayrı yorum yapabiliyorsun 🤭😂
Beybitooo Ebrarabla_06 valla yaptım bi saflık instadaki sayfalarada baktırdım onlarda hep erkek dedi çok merak ediyoruz 😂
Sinem_2534 Beybitooo Hangi sayfalara baktırdın canım soylermisin buarada cinsiyeti belli oldumu bebeğinin 🌸