Dy_55 _Bihterziyagil annem örüyor bende yok resimleri yelek hırka patik atkı bere kaynanam da ceyizime örmustu iki tane şimdi yapar mı bilmiyorum
asell13 _Bihterziyagil Prensesim için yaptığım bi kaç parça 🥰 annemin yaptıklarının resimleri yok bide yaptığım battaniyeler var onlarıda çekmedim daha 🥰
_Bihterziyagil A12_S07 😂😂 at 1 2 tane işte Benim de kaynanam 🐍🐍 örmüştü onlardan var İlk ogluma 2 tane yelek örmüştüm Şimdi de oglum olacak Allah’ın izniyle ona da süveter örüyorum el emegiö olsun göreyim üstünde diye 😊🤲
Bnurd _Bihterziyagil fotoğraf atamıyorum ama birsepetyumakkcrochet diye bı sayfa var onun modelleri çok güzel 2 tane oradan ördüm YouTube de detaylı anlatımları da var bilmeyenler bile kolaylıkla orebilir mutlaka ama mutlaka bakın çok güzel modeller
asell13 Bnurd anasayfada üstte 3 çizgi var oradan fotoğrf ekleyi seçip yükleyin linki kopyalayıp buraya atabilirsiniz
ayanarta1 Anneler ne kadar yapsa da insanın kendis yaptığı ayrı bende ilk oğluma bir yelek bir süveter örmüştm çokta severek giydirdm 😊
_Bihterziyagil _Bihterziyagil Bende böyle birşey örmeye başladım çabuk gelişiyorlsr diye büyük yaptım öğreniyorum yeni yenş işte 😁😁😁🤲🏻🤲🏻😂