Ebrarabla_06 Senem1 Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda resim yükle diyor ona bas kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır
Ebrarabla_06 Senem1 Foruma girince üstte üç nokta var ona tıkla orda resim yükle var oraya bas seni Google yönlendirme yapıyor mutlu resim. Com çıkıyor orda resim yükle diyor ona bas kendi koymak istediğin resmi gir kopyala buraya yapıştır inşallah anlatmışımdır
Bs3547 Ebrarabla_06 ya bi tahmin yaptılar ilk doktor kız tahmini yaptı ama emin olmadık bidaha başka doktora gösterdik oda erkek dedi 2gün sonra bidaha gidicem o zman net olunca yazarım tipi erkek gibi ama ya😂
Ebrarabla_06 Bs3547 canım benim ben kıza benzettim ama en doğru tahmini Doktorlar yapar Sağlıkla kucağına al🥰 mutlaka bana yaz canım
Bs3547 Ebrarabla_06 heyecanla bekliyorum inan bi oğlum var birde kız duygusunu yaşatmayı o kadar istiyorum ki sağlıklı olsun inşallah senin tahminin Dir teşekkür ederim 🙏
Babyelmas Ebrarabla_06 Merhaba bizde bugün 12 haftalık kontrole gittik elini ağzına koymuştu cinsiyetide net değildi bir çıkıntı vardı ama doktor erkekte olabilir kızda olabilir dedi
Ebrarabla_06 Babyelmas eğer ultrason resmin varsa at bana canım benim bakayım oyyy ben onu yerim yerim bide elini ağzına koymuş yaa teyzesi onu yer 🥰
Ebrarabla_06 Bs3547 inşallah canım benim iki meyveden de tattırsın senin gönlünden geçen olurr gülüm benim🥰
Senem1 Ebrarabla_06 çok teşekkür ederim doktorum da kıza benziyor dedi ama net söylemedi bir çıkıntı görmüş gibi oldu 16.haftada net çıkar dedi 😍
Ebrarabla_06 Senem1 rica ederim canım benim inşallah gönlünden geçen neyse o olur 🥰 inşallah doğru bilmişimdir
Dnzcsgn Ebrarabla_06  banada bakarmisinnnn🥰