Ebrarabla_06 Batinilknur ikisi sanki farklı kişilerin ultrasyon resmiymiş gibi geldi canım onun için dedim Sağlıkla kucağına al inşallah
gulayy0909 Ebrarabla_06 mrb teyzemiz bugün biz kontrole gittik ve yeni resmimize bakabilir misin bizim https://mutluresim.com/image/ncNAFd
Brcshn89 Ebrarabla_06 3 ayri doktora gittim hepside kiza benzetti ama tam olarak kiz demedi . Senin ki kaçıncı haftanda tam net oldu acaba ? Benim ilk kızımda 17 haftalikken netleşmişti
Ebrarabla_06 Brcshn89 Ben de hep gittiğimde de seni ultrasonda kıza benziyor denildi ama pek emin olunmadı sonra hep kendisini sakladı göstermedi 34 haftada da kendini saklamıştı ondan sonra ki haftalarda öğrendim
gulayy0909 Ebrarabla_06 ayyy yeni gördüm ben bu cevabı hayırlısı ve sağlıklı olsunda ilk de kız demiştin ama baya küçüktü orda çok teşekkür ediyorum teyzemiz
Brcshn89 Ebrarabla_06 aaa saka gibi gerçekten benim ki de öyle mi olacak acaba detaylı ultrason yaptırdınız mı siz
A1b2-4k Ebrarabla_06 ay hadi inşallah kız çıksın sana çok dua edicem iki oğlum var kız istiyorum allahın izniyle belirtilere göre ablam oğlan dedi bütün ümitlerim kırılmıştı sende kız deyince çok sevindim.