ELA_buglem Ebrar canım vala doktora gıtmişim kadar sevındım blıyormusun rabbım bır kız nasıp etti çünkü bakalım ogrenıp öğrenme yazacağım
ELA_buglem Ebrarabla_06 doktora gitmiş de öğrenmiş kadar aevındım cnm rabbım bır kız nasıp etmıstı doktora gıdınce paylaşırım cnm tsk ederım:)
Ebrarabla_06 ELA_buglem Rabbim inşallah sevincini boşa çıkartmaz ve doktor da aynısını söyler sana Allah’ın izniyle bu sefer diğer meyveden de tadacaksın Rabbimin izniyle bu sefer doktora gittiğinde gelip bana doğru bildiniz diye yazacaksın🥰
ELA_buglem Ebrarabla_06 merhaba canım şubatın 13 ne randevu aldım ozaman söylerler belki ben 12 haftalık acıle gttım utrosyon vermedıler 13 de gıdınce insallah haber ederım söylemezlerse foto atarım cnm:)
Esmaaksu Ebrarabla_06 teşekkür ederim canım sağolsun 12.2 günlüktü doktor kız dedi ama değişe bilir mi
Ebrarabla_06 Esmaaksu Evet canım değişebilme ihtimali var detaylı ultrasona girmeyene kadar tam belli etmez detaylı ultrason Neyse gösteriyor
Esmaaksu Ebrarabla_06 tmm canım çok Sagol maşallah nasıl bukadar iyi tahmin edebiliyorsun merak ettim nereden anlıyorsun mesala
Esmaaksu Ebrarabla_06 canım ben bugün gitti 15.6 günlük yüzde 70 kız dedi senin tahmininide almak istiyorum
Ebrarabla_06 Elaninannesi1 ben 10 haftalık üstüne bakıyorum canım benim keseden hiç anlamıyorum canım