Blairbb Kızlar merhaba, Ankara’daki özel hastanelerde doğum paketi alan var mı aranızda? Fiyatlar ne durumda? Ve kimi önerirsiniz?
Emsl Blairbb Merhaba klinik düşünğrseniz doktorumu şiddetle tavsiye ederim ilgisi güler yüzü her an telefondan bile ulaşabilmek her açıdan aşkın evren güler ismi
123-4o Blairbb Ben koru hastanesiyle anlaştım. Hocasına göre fiyat değişiyor Aralık ayında 33-43 bin arasıydı paket fiyatları. Arkadaşım da o hastanede doğum yaptı çok memnun kaldı bizde yeni başladık zaten 6 haftalığız
tugcesakzci Blairbb Sincan Lokman Hekim 29 30 bin bandında olmuş sanırım. Doktorum özgül özgan çelikel kendisinden çok memnunum 2 haftaya doğumum var tavsiye ederim. Ben paket almıştım temmuz ayında hastaneden de çok memnun kaldım
Blairbb Ya sincan bana çoook uzak çukurambar tarafları olur Tunalı tarafları olur Tandoğan olur bana bu taraflarda lazım maalesef ya bilemiyorum ve bulamıyorum 😁😁
kubranurleo Bugün medicanadan 52 bine satın aldım. Memorialdan fiyat almıştım doğum hariç 40k ve doğum 55 civarı ama doğum yaptığım zaman o zamanın fiyatından üstünü tamamlamak gerekiyormuş yani 120 - 150 arası olurdu bence.
Elifela Bburrcu ne zaman sordunuz acaba ben bgn aradım da fiyatlar baya uçmuş sadece doğum bile 30 bin olmuş
Bburrcu Elifela eylulde dogum paketi aldım canım yılbasından sonra artacak demişlerdi ama ındırım ıstersenız yardımcı oluyolar yınede ucmus baya fiyatları