bsrm Merhabalar hamilelikten sonra kararma yasadiniz mi yasayanlar nasil onlem aldniz sonradan eski haline dkner mi yada beyazlatmak icin napmak gerekir
Tubagrnc bsrm benimki de zenci gibi oldu 😅 kendimden iğreniyorum o yüzden doğumdan sonra geçmesini bekleyemem limon karbonat sür diyen falan oldu ama korkuyorum bi zarar verir diye doğumdan sonra cildiye ye gidip doktor önerisi almayı planlıyorum
Kosmosss bsrm genital de koltuk altım da rezalet durumda Doğumdan sonra geçmezse naparım bilmiyorum 😞
Merversen Alın benden de o kadar valla koltuk altim ve genitalim acaip karardi esmer olmama ragmen cok belli karardigi
Rose21 Genital bölgem karardı benim de ve çatı oldum bugün. Yapcak bir şey yok ama rahatsız ediyor beni de ya.
AysegulAloluAcikgoz Gogusucu cemberim cok karardi benim😒😔 genitalde cok beyaz degildi ama ondada biraz var sanirim.
celileturk Benim ne genital ne göğüs ne kolatı kararmadı. Hatta göbek tüyleri bacak tüyleri hep döküldü çıkmıyor artık. Bikini bölgesi tüyü ciddi miktarda azaldı. Saçlarım gürleşti yüzümdeki lekeler siyah noktalar falan komple gitti.
AysegulAloluAcikgoz Rose21 evet ya cok kotu catladi kararincada goruntu feci oldu hic gormek istemiyorum 😒😔