Yarenfurkan 31 haftalık hamileyim ama aşırı derecede yanma var miğdemde nasıl geçer acaba yatamıyorum yattıkça beni mahvediyor
Yasemincee26 Yarenfurkan aç karna bi kaşık tahin yemek , soğuk süt içmek, yogurt bunlar iyi geliyor bende denendi onaylandı
Kahvekokusuuuu Yarenfurkan ben gebeliğimin başında da yaşadım ve çok zor bir durum şurup falan fayda etmedi ben çareyi kefirde buldum. Bi deneyin inşallah faydasını görürsünüz
Rabiacyrn17 Yarenfurkan ben 34. Haftadayım daha yeni bi kaç gündür oluyor ılık süt anında kesiyor bir de uzanırken başınız yüksekte olsun düz uzanmayın
Bebis-11 Kahvekokusuuuu ayy bende gebeligimin başından beri çekiyorum daha 16haftaligim 3sise gaviscon bitirdim yok aç karnina tahin yedim yok bide kefiri deniyim inşallah iyi gelir
MadameNoire Yarenfurkan yoğurt iyi geliyor asitili seyler yeme domates, portakal vs.. gibi baharatlı yağlı da yeme .. geçmiş olsun
Meryeminannesi20 Yarenfurkan 34 haftadayım aynısk bende de var doktorum ilaç yazdı onun haricinde süt iyi geliyor
Efnanefnan Ben inan 7 8 sise gaviscon bitirmiştim hamileyken.. şimdilik doktoruna sorana kadar ılık süt ic Yada 1 kaşık bal yut
Sabrusebat Ilık süt içiyorum iyi geliyor her akşam yatmadan önce, yiyip içtiklerimden bağımsız her gece oluyor malesef yanma 😐
Sabrusebat Bir de şunu farkettim sağıma yatınca daha çok yanıyor midem soluma yatınca biraz diniyor var mı bir anlamı bilmiyorum.