kumsal__ Erva18 adetin birinci ve sonuncu gününden devam edenlerde var ben adet bittikten hemen sonra 3gun boyunca yapmıştım süte 1bag maydonoz doğrayıp kaynatmistim ardından buharı özel noktana gelecek şekilde koltuğa oturup battaniye ile sarmıştım aynı sütü degistirmeden 3gun boyunca sabah akşam yapmıştım
YldrmNUR Erva18 bi tencerede kaynattım sütü, üzerine maydonoz koydum sonra tencerenin üzerine doğru çömeldim etrafımı çarşaf tarzı birşeyle sardım. İç çamaşırımla çömeldim öyle. Bi de ilk sıcağı buharı çıksın bi 5 dk yoksa buharda yakıyor
kumsal__ Furqane2002 bana tavsiye eden teyze hemen yıkanma bı sure bekle demişti bende o şekilde bı sure bekleyip öyle yikanmistim çünkü akıntı işlem bittikten sonra devam etmişti ped kullanıyordum bu sebepten
Esrahalsclk_23 Erva18 ben buharı yakmayacak şekilde yapıp battaniye bacaklarımın ustune serip üstüne oturdum
Zeyna27 Erva18 adet bitmeye yakın damla damla olduğu dönem var ya sonlara doğru o zaman yapacaksın ki için temizlensin 2 arkadaşım o şekilde hamile kaldı maydonoz süt buharı yaptı bir sonraki gün banyo yaptı ilişkiye başladı gün aşırı oldu