Nur_Alp Esrtgb daha erken bebiş yerini beğenmedi herhalde ya da çok mu meraklı dışarıya sağlıkla gelsin inşallah 😍🤍
Nur_Alp _momandad şuan tam olarak mide yanması yüzünden uyuyamıyorum ☹️ sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍
Tbyk Kubrakucukkk ayn Lavinia1924 ne güzel yazmışsınız maasallah. Toplam kaç dk sürdü girip çıkmanız ve kendinizi nasıl sakinleştirdiniz. Mideniz bulandı mı tansiyonunuz oynadı mı 35+5 heyecan stres başladı 😊
Senakubraaa Nur_Alp 32+0 26 ,27 Şubat alırım dedi doktorum ,ilk bebegm sezeryanla oldu buda öyle olacak ❤️
MelteM2cck Senakubraaa aynıyız 🥰 bende 32+3 haftadayım. 26 şubat doğum tarihim. 2.hamileligim sezaryen 🥰
Rabiacyrn17 Nur_Alp 34+5 olduk ufak ufak mide yanmaları başladı onun dışında iyiyim ☺️ Arada bir kasıkta ve vajinada batma gibi sızı oluyor o korkutuyor beni dayanılmayacak canımı yakan türde bi şey değil sancı mı acaba ne bu
Nur_Alp Rabiacyrn17 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍 İnanın bende bilmiyorum ilk gebeliğim kaç gündür mide yanması yaşıyormuşum bende midem ağrıdığını sanıyordum 😂🤦🏻♀️ Benimde vajinada aşırı derecede ağrım oluyor sanki çok sert bir şekilde bir darbe almışım öyle ağrıyor bazen yürümekte zorlanıyorum 🥺
tugcesakzci Zezecee epilepsi hastasıyım canım nöroloji doktorlarım ıkınma ve sancı nöbeti tetikleyip beni ve bebeği tehlikeye atabileceğinden izin vermediler normal doğuma
Nur_Alp Senakubraaa bende bir kaç gündür uyuyordum kendi kendimi nazar ettim herhlade yine kaçtı uykum uyuyamıyorum ☹️ Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🤍
sedaa1227 Nur_Alp Yalnız değilmişim. Yanma o kadar şiddetli ki istifra edip duruyorum. Su bile içemiyorum.
Rabiacyrn17 Nur_Alp hmm benim öyle dayanılmayacak bi ağrı değil bebek hareket ettikçe artıyor ağrısı hatta onun dışında bi şey yok
Nur_Alp Esrtgb oo size çektiyse durmaz ama inşallah bir kaç hafta bekler ya daha çok erken bu ne acele 😂😂 dünya güzel bir yer değil güzelce anlatın Dursun içerde bir kaç hafta daha 😂😅😅
sedaa1227 1cocuklumom Benimde 34+5 şuan. 2 gün önce doktora gittim bir hafta önden gidiyor dedi doktorum ve bebek hala dönmedi 36ya kadar bekleriz dedi. Dönmezse bile 39dan önce sezeryan yapmak istemem dedi. Benimde 14 şubat haftası gibi önceden gelmek istemezse.
sedaa1227 Esrtgb Benim kız inat etti dönmüyor. Normal doğum çok istiyorum ama bebek istemezse mecbur sezeryan olucam
Esrtgb sedaa1227 ya valla hıc bir dusuncm yok sadece dogum yaklasıyormu anlamaya çalısıuorum benım oglan da erken döndü o zaman bilm